když se jednou neumyjou taky se houby stane![]()
Stěžovací vlákno
Urážlivý chlapy já bych mlátila nebo sprchovala ledovou vodou jako vzteklý děti, strašná vlastnost!
No ale prácu kvôli partnerstvu si sa rozhodla meniť sama, nikto ti nedržal zbraň pri hlave, že? Ja si myslím, že brať to tak, že si sa obetovala kvôli nemu, je asi cesta do pekla. Proste si sa tak rozhodla, pretože si to tak cítila, pokladala si to za správne, si dospelá, svojprávna žena, očividne šikovná a schopná.
Prepáč, že som to takto vybalila, ale toto si ja momentálne opakujem ako mantru, lebo predchádzajúcemu dvanásťročnému vzťahu som obetovala svoju kariéru, teraz si nemôžem nájsť poriadnu prácu, a chytá ma z toho depka. Niekedy mám potrebu zavolať bývalému, a všetko mu to vyčítať, ale on vlastne za to nemôže, že
se obávám že by to mělo stejný efekt jako na ty děti (=žádný:P
tvůj bývalý za to určitě nemůže, ale si zkus představit že ještě k tomu by teď volal on tobě a chtěl abys řešila něco za něj...
U nás su tí chulostivý rodičia malého. Hlavne otecko akosi nie je schopný pobrať, že malý sa umaže. ![]()
Tak to riešime tak, čo je u mňa, je u mňa, čo je u nich, je u nich. Nevoláme, nežalujeme, chválime. Je pravda, že malý može mužovi aj pohlave skákať, tak nič sa nedeje, to pri našich detoch nehrozilo, tam sa vychovávalo hned.
Ja som teraz od toho, aby som varovala a milovala, výchovu nechám rodičom. To už máme za sebou. Myslím, že decko sa prisposobí situácii takmer okamžite.
to je fakt, to by som ho zabila
Jak říká Viktorka, omyvatelný, nerozbitný a tvůj hlavní úkol je, aby přežily dětství :-D a kdybys tápala, existuje bible nedbalých rodičů s názvem Líný rodič. ![]()
Bože, teraz sa mi pripomenulo, ako muž poslal 7 ročného syna ako prváčika, samého na bicykli k mojim rodičom, čo je 5 km po ceste z mesta na dedinu. Akože čo je na tom? Sa ma potom spýtal, ked som kolabovala.
Alebo ked som si kupila nové auto, moje prvé moje a v ten den dcera dostala vodičák a chcela si ho požičať do školy na druhý deň. Ked som protestovala, že teda eee, tak sa muž divil, že prečo nie, ked už má papiere. No svoje jej nedal. ![]()
Manzel to dela správně. Já tohle neznám, matka mi dodnes píše sms, ze doufá, ze nikdy nebudu řídit. Výkřiky “máma se vám chce zabit” atd... Ale v jejich rodě je psychopatu do x tého kolena, můj úkol je pouze nebýt jedna z nich.![]()
hele nechceš tip jak si zablokovat číslo v telefonu?![]()
Dámy, děkuju :D já ač to mám za pár, se rodičovství dost obávám, takže zase trochu optimismu do žil se mi zrovna sešlo.
Jinak tohle vlákno je o stížnostech, včera bylo u nás veselo, vybourávaly se oboje vstupní dveře, rozšiřovaly se vstupní otvory, takže prachu všude plno, a hlavně se dostal do celého baráku. Už mám sice debordelizovanou kuchyň, ale jinak je to děs. A vedle jsem se ještě nestihla zajít podívat. Možná když se budu tvářit, že přístavek neexistuje, stane se i toto realitou. Do toho si manžel vymyslel, že když už se ta chodba a předsíň předělává (jsme ve fázi že v předsíni jsou nahozené nahrubo a jemnou omítkou 3 stěny ze 4, ta 4 je jen na hrubo), že by bylo fajn položit asi dlažbu, což znamená vylít nivelačku, sehnat tenké dlažky (aby se vešly pod nové dveře) a to vše se musí stihnout do pondělí, kdy přijedou dělat šoupačky do chodby.
Včera nám taktéž předělávali a dodělávali nábytek do ložnice, takže komoda je sice snížená jak jsme si přáli, nicméně ty krajní desky řízli tak, že komoda stojí na nožičkách a mezi deskou a podlahou je půl centimetrová mezera. U dominantního kusu nábytku je to sakra vidět. Mě už je to jedno, já už tam chci mít naházené věci na děcko, ať o ně pořád nezakopávám, zatím jsou naskládané v pracovně a tam už to taky vypadá jak po výbuchu.
Rozvod mi v tuto chvíli připadá jako super levné a šikovné řešení :D
Nesmysl...kdo nemá zkušenosti s opravdovým bláznem, nemůže radit zablokováni telefonu.
No moje decká už su velké. Dcera má tento rok 30 a syn 29. Takže nejaké šoferovanie je mi u.....
Ale ked idú niekam a prekecnú sa vopred, tak hlásenie o dorazení na miesto je povinné. Lenže platí to aj opačne, musím sa hlásiť aj ja a to už sa mi tak nepáči. ![]()
pokud by byl můj úkol vybrat dlaždičky, byla bych spokojená. cokoliv jinýho bych teda odmítla:P btw vzpomínám si jak jsem v záchvatu hnízdění asi týden před prvním porodem vygruntovala byt tím stylem, že jsem umývala komplet celý umakartový stěny panelákovýho jádra zevnitř i zvenku až do stropu (teď si uvědomuju že jsem mohla umýt i ten strop, žejo?:-))
Vobráceně, ten komu blokování přijde legrační nikdy nepoznal opravdovýho blázna, nebo vlastně nikoho opravdovýho, je to lůzr, měl by se stydět, mlčet a šoupat nohama!![]()
tak já se teprve po několika letech "v lázních" co jsem toho blázna neviděla naživo už netřesu když přijde smska, takže to byl vtip. jestli blbej tak se omlouvám
"nikoho opravdovýho"! ahaa, jestli ty nejseš vylepšená Siri, odhalila ses sama!![]()
Počkej já jsem si hnízdění představila ve formě že koupím pořadače do komody, vyperu povlečení, sestavím postýlku, a já nevím takový ty ostatní soft věci, ne že budu tři dny škrábat stěny, servávat obložení, objíždět stavebniny a podobné od čerta k ďáblu, protože ač jsme vybaveni jako průměrná stavební firma, vždy něco pochybí :D místo toho jak říkáš, mám poumývané vršky kuchyňských skříněk, protože už to chtělo a díky prachu se našel důvod:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.