Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 10:46

Když já se ani nenaštvu, to je můj problém. Kdybych se naštvala, tak by to pro mě bylo zdravější, mně fakt chybí aspoň kousek bojovnosti, za chvíli si s trochou nadsázku začnu zazlívat i tu tetu z Moravy. Navýšení plotu a nějaké další odizolování zelení je v plánu, ale zahrada je úzká řadovková nudle, takže žádný velký stromový bariéry moc nehrozí.

A pro zasmání: mám ségru, vlastní!, která když žila v rušnější části Londýna a někdo jí pod okny v noci dělal bordel a opíral se do zvonku, tak popadla baseballku a šla se tam k tomu vyjádřit :-].

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 11:01
Reakce na Zina:

no tak to je jasny. segra si vsechnu kuraz vybrala pro sebe a na tebe uz nezbylo!

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 11:25
Reakce na Zina:

Hahaha, to jsme dělaly jako děti, zvonily jsme na zvonky a utíkaly. A jeden soused nás vždycky honil, tam jsme zvonily nejčastěji:-D.

Pořídila bych si tak pět koček, to tvojí sousedku pořádně nasere a tobě udělá radost!:-)

Offline Storaenso
21 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:32

Stěžuji si sama na sebe, jaká jsem trubka. Manžel je po operaci kolena a tak jsem mu z webových stránek objednala tepláky a mikinu a bundu, jakože bude "chodit"  teď o berličkách ve sportovním. S paní z obchodu  Monsport.cz  jsem prokonzultovala jak by to mohlo být velikostně a pak objednala a zaplatila. No a pak dlouho nic, to už jsem pojala podězření... na maily ani telefon nereaguje. Pak přišel automaticky vygenerovaný mail, jakože ... Dnes budeme vaši zásilku odesílat... a pak zase skoro 14 dní nic. Paní Havlová mlčí a mlčí.

No prostě tady tluču hlavou do zdi, jaký jsem osel, jak jsem mohla neprověřenému obchodu poslat dvaapůl tisíce. Kruci! Mohla jsem mít krásný parfém. Třeba. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:56
Reakce na Storaenso:

Napiš paní Havlové motivační e-mail, že se chystáš podat trestní oznámení pro podezření z TČ podvodu. Jestli se paní neprobere, zašla bych na policii. Jinak je teda docela vtipné, že paní má jako adresu podnikání uvedenou ZŠ Svornosti, kde podle webu dělá správkyni bazénu. Předpokládám, že o tom škola ví a že adresu pro podnikání schválili.

Offline Storaenso
21 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:06
Reakce na Krehutka:

Napíšu motivační e-mail . Máš recht. Ty jsi ale špión... zajímavá informace. Díky. Myslím, že by se tím policie zabývala, kdyby byla škoda nad 5 tisíc...ne?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:09
Reakce na Storaenso:

S přístupem k ARESu a googlu je to záležitost minuty.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:10
Reakce na Storaenso:

Edit viz níže.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:11
Reakce na Storaenso:

Myslíš že pod 5 tisíc to není krádež nebo podvod?

Offline Storaenso
21 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:19
Reakce na Mutziputzi:

No to samožřejmě ne, ale jde mi o to aby se tím policie vůbec zabývala. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:26
Reakce na Storaenso:

Platila jsi kartou nebo prevodem z uctu? Jestli kartou, reklamuj u svy banky, oni si to uz vyridej.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:58
Reakce na Storaenso:

Promiň, mystifikuju tě tady. U podvodu do 5 tisic to budou řešit jako přestupek. Každopádně to stejně nahlásíš na policii ČR a oni to pakpřípadně postoupí městu. Zabývat se tím ale budou určitě.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 14:58

To je hrůza to počasí. Musim odjet buď do teplých krajin nebo aspoň do postele. Letos to nějak obzvlášť negativně prožívám! Jdu si asi odškrtávat dny do jara!

Offline Storaenso
21 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 15:46
Reakce na Krehutka:

Tak vida, paní motivační mail nakopl a sama zavolala. Omluvila se, že byla nemocná a zítra posílá balíček. Předčasně se neraduji ale věřím, že to dobře dopadne. Díky všem za podporu a rady 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 15:52
Reakce na Storaenso:

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 16:26
Reakce na Zina:

Když já se ani nenaštvu, to je můj problém. Kdybych se naštvala, tak by to pro mě bylo zdravější, mně fakt chybí aspoň kousek bojovnosti, za chvíli si s trochou nadsázku začnu zazlívat i tu tetu z Moravy. Navýšení plotu a nějaké další odizolování zelení je v plánu, ale zahrada je úzká řadovková nudle, takže žádný velký stromový bariéry moc nehrozí.

A pro zasmání: mám ségru, vlastní!, která když žila v rušnější části Londýna a někdo jí pod okny v noci dělal bordel a opíral se do zvonku, tak popadla baseballku a šla se tam k tomu vyjádřit :-].

A kedy Ťa príde navštíviť ?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 18:41
Reakce na Storaenso:

Tam jsem chodila do školy. Tak jedině by to byla školnice. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 18:54
Reakce na Karja:

Na kočky mám bohužel alergii, ale taková chovatelská stanice irských vlkodavů... hm... :-D

slniecko Ségra přiletí v únoru :-D. Ale o to nejde, v tomhle ohledu by stačilo, aby sousedka padla na manžela. Spíš jde o to si to nějak přenastavit v hlavě, protože j pravda, co píše Amun , že někteří lidi tím víc do člověka jdou, čím víc se s nimi snaží dotyčný vyjít po dobrém. A to za mě nikdo neudělá.

Každopádně díky všem, docela mi pomohlo, že jsem si to sem mohla odložit.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 19:03
Reakce na Renusatko:

Manželka školníka.