Ok, díky :)
Stěžovací vlákno
Sedím v laborce a merim pretrhnutelnost podrbanych ovcich chlupu
myslela jsem si ze nejdebilnejsi predmety uz mame za sebou, ovsem biomechanika je teprve papíno :(
Přestala jsem rozumět po prvních třech slovech.![]()
Tak nejak chapu, ale co znamena podrbanej chlup?
že mě pěkně sere :D
:D:D:D Ja myslela, ze je nejak specialne vycesanej nebo ze si ho ty ovce samy vylinaly:D
Jé, biomechanika! Na tu mám taky "skvělý" vzpomínky. Předmět v páťáku a minimálně dvacetistránková semestrálka s milionem hodin strávených v laborce... To člověk dopisující diplomku fakt ocení
Navíc vyučující stál za starou belu, pravidelně si opravoval chyby ve vlatních výpočtech a na přednáškách nám sděloval svá politická přesvědčení. Fuj, úplně jsem se otřásla, jak jsem si na to všechno zase vzpomněla ![]()
Jezisi jestli to neni ten stejnej (jak clovek tak predmet) tak uz nevim :D jj taky bych potrebovala zacit davat do kupy diplomku, a jeho kecy ze s deckem stejne prerusim tak co se tam snazim poustim jednim uchem tam a druhym ven :D
A kolik ti toho zbývá? Moje kamarádka státnicovala asi tři týdny před porodem, samozřejmě se z toho chtěla vyvlíknout, ale na studijním jí překecali, že když to nedodělá teď, tak už nikdy, ať k tem státnicím dojde. No a samozřejmě, že jí tam přivítali slovy, že nemůže nic umět, když je těhotná, že to se hlava prostě už nic nového nenaučí. No ona se učila hrozně dlouho a poctivě, protože už byla doma z práce a dala to za samé jedničky. Ty kecy vyučujících jsou fakt někdy na pováženou.
Hm, ty kecy jsou mi povědomé... Jestli je jeho příjmení stejné jako příjmení naší hlavy státu, tak jsem ho měla taky. Je to idiot na en-tou a do huby si nevidí... Pouštět to jedním uchem dovnitř a druhým ven je to nejlepší, co jde
A na jeho přednáškách se ta diplomka píše celkem dobře
do porodu cca mesic a ke statnicim pul roku :D jako uvidim, pulka znamych rika tak a druha jinak, tak uvidim, no...
JO! :D pry ze to nestihnu, a stejne budu muset prijet jeste jednou merit. Tak mu rikam ze kocar se tam stejne nevleze, tak by bylo dobry to sfouknout dneska. Pry ze to je dulezity predmet a nebudeme si z toho delat holubnik
boze to je kus debila.
A z jiného ranku, potrebuju to predplatne do ND vytisknout po jednotlivych vstupenkach, uz jsem tu kvuli toho podruhe, a podruhe tu ta baba pokladni neni...Dnes mi jeji kolegyne s usmevem rika, ze ma sice pauzu od jedne do pul druhe, ale ze si sla dneska na obed driv...Ja tu byla za 10 minut 1, baba uz nikde. Tak tu budu sedet jak ten idiot a cekat. Sakra uz...
Jaj, tak to přeju pevné nervy, aby se v nejbližší budoucnosti neodehrála vražda ![]()
Já fazety mám asi 5 let a nestalo se zatím nic. Jím všechno (dnes ke snídani tousty), jenom mi zubař nedoporučoval otvírat zubama pivo ![]()
A nemám pahýlky jako na obrázku od Mutzi, jenom mám po každé straně zubu asi 1mm širokou a 1mm hlubokou svislou drážku. Vidět by to bylo, ale na strašení dětí by to nestačilo.
nesnáším pondělí! fakt hrozně.
i normálně, ale dnes je to extra debilní pondělí.
jsem zpocená i na patách, mám první dnešní pauzu, sežrala jsem půl čokolády, od rána jeden průšvih za druhým. beee. dneska asi pojedu do noci. vánoce miluju, ale předvánoční čas v práci je masaker.
A předvánoční čas ve dvou pracích je taky dosti výživná záležitost :-) Hlavu vzhůru, bude hůř!
Jo, konce roku jsou hrozné. A ke všemu mám pocit, že se ten interval "konec roku" stále prodlužuje. U mě je ta hrůza letos už od konce října.
+ brrr
Přelom roku je děs běs, začíná to plíživě a trvá v tempu do konce března. Letos jako bonus přechod na účetnictví jiné firmy, takže když jsem dneska zjistila, co všechno musím, asi bych nejradši práskla dveřma a odjela na půl roku na Bahamy.
já dělám od léta práci za dva lidi. Nestíhám, práce se vrší a já zlomyslně myslím na to, že mi zbývá ještě 16 dní dovolený, myslím, že to vychází něco jako od 3. prosince nebo tak nějak ![]()
Mi by ani ta dovolená nepomohla, musí se to udělat tak jako tak. Ale uznávám, že si za to částečně můžu sama a slibuju, že příští rok začnu všechno psát v dostatečném předstihu a ne až po termínu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.