no já se taky bojim, že to nebude tak uplně růžový, protože aspoň něco se bude muset do konce roku udělat, taky jsme měli grant a budu muset sepsat nějakou zprávu a podobně......
Stěžovací vlákno
Pche, takovejch slibů už jsem si dala! A skoro vždycky z nějakého objektivního mnou nezaviněného důvodu nedodržela...
Stěžuju si na starší lidi, kteří už se neumí tolik ovládat, nevidí si do huby a rozčílí se kvůli neutrální maličkosti tak šíleným způsobem, že sprostě pouráží všechny kolem. Umí to pěkně ublížit. Ti dotyční pak další den ani neví, že se něco odehrálo, zatímco ty poškozené to mrzí ještě dlouho. A když se to týká nejbližší rodiny, bolí to o to víc:-( Nejhorší na tom je, že už to lepší nebude. A to, že je to věkem a nemocemi, je jen docela slabá útěcha :-(
Tohle umí i mladí ![]()
Už je to tady - začaly mi padat vlasy ve velkém.
Vím, že je to ta nejmenší oběť za zdraví, ale stejně to těžce nesu. Myslela jsem, že jsem na to připravená, ale zrovna jsem se česala a chce se mi brečet. Nevím, jak dokážu vylézt ven, budu se za sebe stydět.
Na to je speciální čepice s chladícím efektem, která prý padání hodně eliminuje, Dignicap se jmenuje, snad to nekomolím. A moc držím palce!!!
Nemas se vubec za co stydet. Hodne sil, verim, ze to zdarne prekonas!
Hodně sil!![]()
Vem to z tý lepší stránky: je zima, tak můžeš nosit čepice a šátky
Vlasy zkrať, ať tě neděsí to vypadaný množství... ono to zas doroste!
...jj, krátké vlady Ti také moc slušely.!
Stejně je zima, takže čepice se hodí. Já vím, blbá útěcha. Ale vlasy dorostou, podstatnější jsou teď jiné věci. Držte se
.
Jdu si postěžovat sama na sebe. Byla jsem v novém fitku a v euforii jsem vyzkoušela téměř vše, co nabízí. Evidentně jsem to poněkud přehnala, protože např. stehenní adduktory mám již druhý den v jednom ohni
. Docele mě zaskočilo, že jsem na nových strojích se stejným zaměřením, musela ubrat své běžné zátěže, protože svůj standard bych neutáhla. Říkám si, že kilo je kilo, tak jak je možné, že jiný stroj klade větší odpor, když je na něm naloženo stejně? Příště se snad zachovám rozumněji.
Kedysi si sem dávala nejaké fotky s klobúkom. Ty si vyslovene klobúkový typ...toto je dobrá zámienka ísť a kúpiť si pár fakt luxusných
!
Moc všem děkuji!
Máte pravdu, začíná pomalu zima, tak narazím čepici. A vím, že vlasy dorostou ... jen je to všechno takové "bolavé".
Držím ti palce, ...... čapice aj šatky je dobrá voľba.
Dali, smykni vlasy co najskor, inak ta budu zbytocne stresovat. Na klobuky zabudni, v nich by ti bola zima. Nakup si ciapky. Uz ta vidim v ciapke s obrovskym brmbolcom. Dali, ty mas take krasne crty a uhrancive oci, ze si s vlasmi vobec nemusis robit starosti
.
věřím, že tě to rozhodilo a držím ti moc palce.
Pokud by tě to mělo trápit, pořiď si paruku. Už se dají sehnat hodně dobré - měla jsem na VŠ spolužačku s totální alopecií a já až mnoho let poté pochopila, že její vlasy byly paruka...! ![]()
Známa dala vlasy preč čo to šlo a nosila krásne pouvazované šatky. Vyzeralo to krásne a elegantne. Vlasy jej potom narástli celkom rýchlo aj kvalitné.
Děkuji! ![]()
Na paruky jsem se byla kouknout. Pojišťovna přispívá 1000 Kč, ale i tak jsou dost drahé. Tak jsem si koupila jen šátek.
Nějak toto období zvládnu s šátkem na hlavě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.