Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 15:28
Reakce na dynda:

Zdravotník jsem, tak k doktorovi bych zbytečně nešla. Možná bych nešla ani kdyby měl jen oteklou nohu, ale když jsem ho změřila a měl 38, tak mi to nepřišlo normální. Na té pohotovosti mi přišlo naopak...matka sestra, tak tady otravuje s kravinama a já jsem "doktor", tak ji to ukážu.

Dnes se doktor celkem divil, řekl mi, že je to i na stížnost. Že ten zánět podle toho popisu na zprávě už musel být zřetelný včera. Já žádnou stížnost nikde dávat nebudu, jen jsem se utvrdila v tom, že ta dětská pohotovost je v Brně opravdu na nic. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 15:58
Reakce na Renusatko:

A nechceš si to s tou stížností rozmyslet? Možná, že kdyby to rodiče s podobnými zkušenostmi nenechávali plavat, neseděl by na pohotovosti nekompetentní doktor, případně by si dal větší pozor a pro jistotu udělal vyšetření navíc. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:01
Reakce na Krehutka:

neni dobry zapsat se jako problemovy pacos/matka

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:02

a neda se ta stiznost podat anonymne?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:07

Tak jistě, lepší je nadávat a nic s tím neudělat. A dovolím si nesouhlasit, "problémový" pacoš, tedy ten, kterému jeho zdraví není jedno a hájí své zájmy možná nebude v kolektivu oblíben, ale řekla bych, že si dá zdravotnický personál větší pozor na to, jak jej léčí. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:33
Reakce na Krehutka:

Já nenadávám, spíš mě překvapilo, jak rychle jsme byli venku bez vyšetření.  Musela bych se tam vracet, kdybych neměla tu kamarádku. Jenže vím, jak se ve státním zdravotnictví řeší stížnosti, pokud se vůbec řeší. Řekne, že to nijak dramaticky nevypadalo, teplota ve zprávě vůbec není zapsaná, tak jsem ji nehlásila a napsal, že v případě narůstajících obtíží  se máme ještě vrátit a je po řešení. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:37
Reakce na :

“V čr si mě zapamatují a Příště mi to dají sežrat” to jako vážně...?

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:43
Reakce na Solathis:

jenze ten volnej konec znamena, ze se vam uloupla i jedna (nebo nekolik) vrstva nehtu, takze jste si sloupala i cast nehtu, proto je ted mate jako papir. kdezto nehtarka obrousi jen to co na nehtu mate "navic" ale (pokud je kvalitni) vasemu nehtu neublizi. takze jo, muzete si za to sama a jeste je takhle tenky budete mit dlouho, nez to cele odroste. mozna by mohl aspon trochu pomoct P-shine, ale nevim, jestli by se na takhle poskozene nehty dal dat. Kdyztak si poridte aspon od Sally Hansen vytvrzovac nehtu.

No, můžu si za to sama, že jsem do toho šla... ale v tý samý provozovně mi už dělali s tím gellakem asi třikrát francouzskou manikuru a vždycky bez problému. Akorát že těch vrstev tam asi nebylo zapotřebí tolik - tady přišel ještě nádavkem na celou plochu obyčejnej barevnej lak, takže byly celkem tři...

A nesloupala jsem si i část nehtů, zůstala mi na nich (po tom sloupnutí) ještě vrstvička prvního podkladu. Ten lesk tam byl znatelnej.

Mám nějakej regenerační olej (z bůhvíjakejch jader) na nehty, tak mažu... ale že to musí hlavně odrůst, je jasný i mně 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:47
Reakce na :

Ono se to o té dětské nemocnici ví v Brně všeobecně. Já tam byla 3x...s prokouslým jazykem, zlomenou klíční kostí a rozbitou hlavou, takže vždy rovnou chirurgie...vše s mladším. S nějakou teplotou, kašlem a podobně bych tam nikdy s klukama nešla. Kdybych tušila, že mu dají obvaz a mast, tak bych tam nešla ani včera. 

Že by si to někde psali to si nemyslím a pokud ano, tak už tam na černé listině jsem. Když byl tenhle syn malý, tak tam ležel. Jednak jim v noci vypadl z postele a nikdo mi to neřekl. Najednou jsme s astmatem šli na neurologii a tam mi to řekla doktorka. A ještě mi tam nadala sestra, že když jsem na tom pokoji se svým dítětem, tak mám dát napít i těm ostatním. Tak to jsem tenkrát na sestry stížnost dávala. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 16:49

To bude individualni,nechci to tu rozebirat.ten muj prispevek byl spis postesknuti,ze moji stejne stari znami a kamaradi zacinaji resit opravdove zivotni problemy a prohry.(a to pomerne zahy pote,co se vyhrivali na vysluni rodinneho stesti.alespon jak se to jevilo zvenci nam ostatnim).no proste sama si posledni dovou pripadam fakt stare.jeste nedavno jsme studovali, vymetali hospody,resili prvni karierni dilemata,chodili si vzajemne na svatby....ted tohle.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 17:00
Reakce na :

Teď je to lepší. Teplotu má a na nohu už může trošku dostoupnou. Otok se malinko zmírnil. Asi se cítí v pohodě. Ptal se jestli zíta může do jumparku

Na úřadě to bude asi jiné. Je pravda, že i my máme v práci problémové lidi označené, ale důvod je spíš ten, aby jsme se vyhli dalším konfliktům. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 17:07
Reakce na Renusatko:

Stěžovat by sis rozhodně měla. Už jen proto,aby si příště dotyčný doktor dal bacha a nezavaril někomu dalšímu. Nemít ty kamarádku doktorku, mohlo to se synem dopadnout hůř. 

Mě dodnes mrzí,a je to 32 let,ze jsem neudělala skandál,když mi odmítla domů prijet pohotovost. Byla jsem cca 2 týdny po porodu a šílené me bolela noha. Na pohotovosti me odmítli,ze pohotovost se volá,když jde o život.. ha brecela a prosila jsem o pomoc.. druhý den kolem me lítali jak šílení. Mohu fialovou a horečku přes 40. Houkackou do nemocnice i s miminem.  Prý to bylo o minutách a nepřežila jsem to. 

Jenže když pe po měsíci propustili,měla jsem jiné starosti. Mimino a dvouletá dcera. A to mi primářka řekla,ze od nich dostanu pro stížnost veškeré podklady,ze to,co mi udělali,je prasárna..

Nestihlala jsem to ale a dodnes me to štve.

Budu ráda problemovy pacient,pokud to pomůže,aby se mi lépe věnovali,protože vědí,ze bych si stěžovala. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 17:21
Reakce na Dadoo:

Inak toto je podľa mňa jeden z dôvodov, prečo sa ľudia nesťažujú a to aj takí, ktorí nemajú mindrák, že by sa im mstili, alebo čo. Že keď Ti niečo je, tak ledva funguješ normálne a nie ešte si pridávať prácu sťažnosťami a pod.

Tiež mám také za sebou, tiež ma to dlho štvalo, ale potom som si uvedomila, že je to moje právo, nie povinnosť.

Aj keď teda v rovnakej nemocnici následkom vážneho zanedbania zomrela svokra, dlho som si hovorila, že keby som sa tých pár rokov predtm zvládla sťažovať, možno by to nadopadlo...

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 17:21

Ja bych si stezovala. Souhlasim s Dadoo na 100%. Kdyz se nikdy nikdo neozve, tak se nikdy nic nezlepsi.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 17:22
Reakce na Dadoo:

A co ti bylo? 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 17:26
Reakce na whiskas:

Já bych si myslela na flebotrombosu ev tromboflebitidu.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 17:44

Renusatko Museli bejt na tý pohotovosti hodně unavený, kolik je ukazatelů zánětu? Pět? (Otok, teplo, červený zabarvení, dál nevím, ale neživím se tím...) Asi bych stížnost podala. Anonymní. Protože nejde o, já nevím, zhnisanej nehet.

Jiná Realita To s krkem na jednu stranu se mi stalo dvakrát  asi v patnácti. Nešlo s tím dělat nic, vlastně ani na to šáhnout. Seděla jsem tenkrát na gauči "podélně" a koukala se na televizi, kolem krku šátek, a čekala, až to za půl dne přejde 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 18:03
Reakce na Ounz:

Těžký hluboký zánět žil.  Ucpalo se mi to v třísel. Proto mi zůstala leva noha silnější . Od te doby se mi to ještě párkrát zopakovali, pres trvalou medikaci,,ale už jsem věděla o co jde a tak vždy už v pohodě podchyceno. Jsem totiž mutant. Leidensky.

Když mě tenkrát vytáhli hrobnikovi z lopaty,řekla mi primářka,ze dlouho nemela u nikoho takový strach jako u mě. Bála se,ze mě nezachrání.

A kdyby mi v noci přijela ta pohotovost,dostala jsem se tam o cca 12 hodin dřív a nemuselo to být o fous.

To jejich lemplovstvi me málem zabilo. Proto jsem vždy pro stížnost. Aby si příště dali pozor.