Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:10

Vši se vám budou protivit jen do první až druhé nákazy, pak už si člověk zvykne.. 

Dcera se mi vrátila zavšivená z pobytu na jachtě s tatínkem. Jedna ze zůčastněných maminek zapomněla upozornit, že dítě nestihli před odjezdem odvšivit, resp. údajně nechtěla chlapečka uvádět do rozpaků, takže týden pobývali ve velmi těsném kontaktu s dalšími třemi rodinami... 

Nejhorší bylo, že všechny lékárnové prostředky už nemůžou vši zabíjet, pouze "udusit", tj. hlavně u dětí dost nepoužitelné (přinuťte sedět batole s mastnou hlavou + igelitem na ní asi 2-3 hodiny a poté tu mastnotu dočista vymyjte..  U nás tak nastoupily nejjedovatější možné šampony na psy, jenže i tak se vši vesele promenádovaly po hlavě a snad na mě i vyzývavě mrkaly..! Takže probírat hlavu denně několik hodin, asi po 2-3 týdnech už jen 1x za 3 dny.

Jo a víte ten pravý důvod, proč nemají rodit ženy hrubě po čtyřicítce? No protože budou mít dítě ve školkovém věku a už neuvidí na hnidy..! 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:11
Reakce na Mirka:

No kvuli tomu jsem prestala cvicit Proste bud ochabla povolena chciplina nebo Serena Williams, co se nevejde ani do reflexni vesty. Ja taky neumim kombinaci malo jist a cvicit. 

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:12
Reakce na Mutziputzi:

Vy tady děláte jako kdyby ty vši lítaly nebo aspoň skákaly...víme všichni, že ani jedno veš neumí?

Hlavně je líná jak veš.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:13
Reakce na Pavlena:

No by som sa z toho zbláznila. Si statočná žena  A potom ze prípravky fungujú hneď. No to určite. Brrrr.

A prečo tie prípravky nemôžu vši zabíjať iba dusiť? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:13
Reakce na Řvousenka:

A tady se z nich dělá virus Eboly pomalu!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:14
Reakce na Mutziputzi:

No právě. A navíc za 2 dny bez hostitele chcípne, takže dezinsekce domácnosti je zbytečná, stačí někam odjet na víkend (a nechat jim tam milý dáreček, hehe).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:14
Reakce na Luna:

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:17
Reakce na paktofonika:

Ekologie, zdravotní nezávadnost a tak. Je pravda, že na maminko-webu na mě posílaly rakovinu, když psí šampon používám na dítě. Jako v zoufalství berete i to. Nicméně jsem ověřila, že ani psí šampon nezabírá.. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:18
Reakce na Pavlena:

jj na tu ekologii a zdravotni nezavadnost jednou pochcipame

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:22

šampon na vši overený a zabíja ich spolahlivo. Odskúšané na všetkých detoch v okolí. 

Offline Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:44
Reakce na Pavlena:

vono odblešovat psa s kočkou je taky lahůdka, stálo to rozhodně víc než dva litry

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:44

Stěžuju si, že jsem měla vymyšlenou masku na páteční večírek a zradila mě paměť. Ten nevyužitý samet není černý, ale modrý. Téma večírku je vesmír a já chtěla jít za temnou hmotu. Tak bude varianta č.2 - velký třesk (ne seriál), ale s tím bude hrozně moc práce a já nestíhám.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 14:58
Reakce na Mutziputzi:

Vime davno. Je.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:06

Sťažujem sa ze mi prasklo bruško palca na pravej ruke. Boli to neskutočne, ale fakt neskutočne. A ešte som s nim Buchloe rovno do stola. Som myslela ze odpadnem od bolesti. 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:18
Reakce na paktofonika:

Mazej to Hemagelem (úplně tenoučkou vrstvu několikrát za den). Je super.

Offline baltik
4988 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:22

ja jsem mela vsi loni, patrne jsem je chytla od neteri a nemaje vlastni deti, hodne dlouho mi to nedoslo, svedilo to jen lehce, takze jsem hledala nejake sampony na svedivou pokozku hlavy atd., az jsem jednou pri prohabovani vlasu tu ves chytla do ruky

pote jsem pouzila ten sampon, vycesala si poradne vlasy a pouzila zehlicku a bylo po nich, mela jsem jich tak 5

kdyz jsem to tehdy studovala, tak ony se nemuzou tak dobre na dospelych mnozit, nejak jim vadi hormony, takze jen tak zivori a druha vec, proc je mivaji deti, ze vsi opravdu musi po tech vlasech prejit a dospeli lide si vetsinou nedavaji hlavy tak blizko k sobe, jako hrajici si deti

treba manzel to ode me vubec nechytil

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:24
Reakce na Potrefenáhusa:

vono odblešovat psa s kočkou je taky lahůdka, stálo to rozhodně víc než dva litry

Bo jste je určitě nedala do sušičky! :-]

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:25
Reakce na tina:

Ďakujem za tip, hneď po práci si ho pôjdem kúpiť. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:31

Mne teda vsechny kamaradky tvrdi, ze Paranit vsi zlikviduje skoro hned, ze je dost ucinny. Ja jakmile se objevi ve skolce cedulka o vsich, tak mazu za usi tea tree nebo eucaliptus, zatim tuk tuk dobry.