Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 21:55
Reakce na brrr:

Je to stejné. 

Jen teda s námi už i na té střední mohly být na hovorovkách děti. 

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 22:37

ja taky ne. no ale ted hned s tim nic moc neudelam. osobne si myslim, ze to verejne propirani ublizuje uplne vsem, i tem dobrym paradoxne.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 08:27
Reakce na continuity:

muz se jeste nevratil z tridni schuzky, ktera zacala v 18.00  skolu mame 1 minutu, ne na druhem konci Prahy.

Alespoň máte šanci se něco dozvědět.   Na bývalé škole dcery začínají schůzky v 15:00 hod. Kdo se nemůže dostavit, má smůlu. Přece tam paní učitelka nebude sedět do večera....  

Online Janulik03
20294 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 08:44

Včera som objavila mole v orechoch. Grrr, Vypratala som špajzu, umyla aj stropy  a dnes ešte pre istotu kupim také lepiace pásky na mole. Na druhej strane, kedy zas by som tak dôkladne upratala špajzu? Keby sa mi chcelo, mohla som ešte aj vymalovať, ale to už by bolo na ma dosť. Prečo vždy musí byt všetko preč, ked sa také niečo deje? Decká si vyvaluju pupky pri mori a muž na cestách. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:00
Reakce na Janulik03:

O víkendu byl můj muž taky na cestách a v domě se mi po půlnoci rozeřval alarm. Vytrhlo mě to ze spánku, chvíli jsem nevěděla, co se děje! Alarm jsem vypnula dálkově, ale podívat se do přízemí, jestli tam někdo není, jsem teda nešla. Zbytek noci jsem poloseděla zamknutá v ložnici se spícím děckem v náručí a poslouchala každé šustnutí  Byl to nějaký zkrat, ráno už mi to přišlo k smíchu, ale ta noc byla strašná. Tyhle věci se zásadně dějí, když je člověk sám 

Online Janulik03
20294 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:06
Reakce na Pinot Noir:

Verím. Ja som zamlkla aj dvere z garáže do bytu. Nie len garážovú bránu. 

A Elzička spala ako zabitá, tak som jej ešte v noci vynadala, že by si ani nevšimla, ked niekto príde. 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:23
Reakce na Pinot Noir:

Nesnáším alarmy! Když mi bylo asi 18-19, byli naši na dovolené, já sama v celým baráku. Součástí je i nebytový prostor, který měla pronajatý firma. Asi ve tři v noci se tam spustil alarm a z té firmy mi volali, že abych se tam šla podívat, jestli tam jako někdo není. No myslela jsem, že se asi zbláznili, řekla jsem jim, že ať zavolají policajty, že sama tam nepůjdu. Zamkla jsem se v bytě a klepala se, dokud poliši nedojeli. Prošli to tam, pak jsem je donutila prohledat i celej barák, nikde nikdo. Asi proletěla moucha nebo tak něco...

No a nedávno, samozřejmě jsem byla s dětma zase v baráku sama, manžel na služebce, najednou v noci děsnej rachot ze sklepa (je to takový snížený přízemí). Neohroženě jsem chytla váleček na nudle a vylezla do chodby, rozsvítila, zařvala, jestli tam někdo je. No najednou ticho. Tak jsem zalezla dovnitř, zamkla, čekala a za chvíli zase děsnej rachot. Tak jsem zase vylezla, zařvala, že volám policajty. Zas jsem se zamkla, nachystala na mobilu číslo na policajty. V tom jsem viděla, že se za dveřma něco mihlo (jsou částečně prosklený mléčným sklem), otevřu a tam naše kočka s myší v tlamě. Jsem myslela, že ji zabiju. A pak ještě jednou, když mi tu ještě živou myš vpustila do bytu, takže jsem další půlhodinu strávila odlovem...

Takových story mám víc, vždycky zásadně, když jsem s dětma sama...

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:43

Minulý týždeň v pondelok som objednávala z H&M e-shopu a kde nič tu nič.. Prišlo mi síce potvrdenie objednávky (v piatok), ale žiadne info o tom, že tovar odosielajú. Black Friday je fakt na palicu, ľutujem všetkých, ktorí s tým musia mať niečo do činenia...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 12:26

háemku to obecně trvá hodně dlouho.

když tam objednám a současně udělám jiné objednávky, tak je rozdíl snad 14 dnů, než dorazí hm.

ale opět mám pozitivní zkušenost s deciem - v pátek objednáno, dnes to prý přijde, odpoledne. z eobuvi o víkendu a dnes to má taky přijít.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 12:59
Reakce na Jiná Realita:

No mám skúsenosť, že to tam dlhšie trvá, ale už som dlhšiu dobu neobjednávala, tak ma to zas prekvapilo. Asi nabudúce teda radšej nakúpim niekde inde... 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:07

Zítra letím na jih Evropy, čeká mě tam ve čtvrtek první anglická prezentace v životě. V práci to na mě tak trochu hodili, takže jedu perezentovat téma, na kterém reálně vůbec nepracuju, takže o něm vůbec nic nevím. Můj prvotní nástřel ohodnotil pořadatel jako "dosti stručný", doufají, že to na místě trochu rozvedu. S přípravou mi nikdo nepomohl, nebyl čas samozřejmě. Moje angličtina je tak na úrovni B1.

Takže nemám skoro nic připraveno, z fleku tam taky nic neřeknu a navíc je tam samozřejmě neformální networking, kde budu za úplněho idiota. 

A samozřejmě nevím, co si mám vzít na sebe. Blbý zahraniční konference 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:15
Reakce na MP Meri:

Sice nevím, kam na jih Evropy, ale říká se, že tam angličtině moc nedají. Tak třeba to vyjde. A teď vážně, budu držet palce.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:18
Reakce na MP Meri:

podle fotek jsi nádherná ženská no tak budeš holt zdobit

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:20
Reakce na MP Meri:

Začněte od posledního bodu, to astatní se nějak poddá. Nevím sice, kam jedete a jak moc mezinárodní to bude, ale jestli nějaký Španělsko/Portuglsko/jižní Itálie, tak si myslím s B1 vystačíte. Dejte na začátek nějakej vtip, ať se uvolněj a pak vám sežerou i kratší prezentaci. Co máte k tomu, nějakou prezentaci, video, poster? Tam bude určitě něco, čeho byste se mohla chytit, malinko okecat...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:40

Musím říct, že ty rady utáhnout to na vzhled mě docela pobavily. Jako jo, už jsem si zabalila "konferenční" pouzdrovky a je mi trochu líp.

Když já jsem ráda za takovou tu "hmmm, ta je pěkná, je, to bude zážitek, mladá a určitě hloupoučká, co ta může o tak odborném tématu vědět" ... které se pomalu změní na "pááni, to jsme nečekali, dokonce i něco ví, to je paráda, hezká a chytrá, bude radost s ní spolupracovat". Minimálně takhle si to vždycky představuju  Holt tentokrát to bude model "blbá blondýna". 

Jinak ano, je to Španělsko a šéf je přesvědčenej, že je to čajíček a dokonce mi řekl, že to mám za odměnu 

Každopádně díky za aspoň trochu uklidnění, jdu zachránit co se dá :)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:35
Reakce na MP Meri:

Jé, kolikrát já byla za blbce a ani to nemuselo být v angličtině! A na pěkný zevnějšek to taky uhrát nešlo :D Držím palce, vím, jak jsou podobné situace nepříjemné.

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:51

obe deti vsi!!!! 

mne muz nasel dve, jim jsme vycesali hafo zivych, sampon nic. zitra jdou do oleje s tea tree oilem.

jeste mne ceka jeho hlava.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 22:57
Reakce na continuity:

Po precteni me zacina svedet hlava!!minuly tyden mela vsi kamaradka+cela jeji rodina.a v blizkem okoli neni jedina,docela me ta predstava desi,protoze vim,ze neni uplne snadne je z tech vlasu dostat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 23:00
Reakce na continuity:

mám skvělý recept, který praktikovali třídě mé matky, když nastala epidemie vší:

posypte hlavu ddt a zabalte do alobalu! 

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 23:03
Reakce na Gatita:

mame je poprve, celou skolku se nam to vyhybalo, dokonce je nechytly ani od kluku, co s nima na chalupe spali spolu na polstari a ti meli plnou hlavu vsi po navratu domu. a to musim jeste zavolat tu stastnou novinu segre. 

ale poridila jsem si na to nadeleni narychlo v Bille zehlicku na vlasy, tak jdu studovat jak se s ni delaji lokny.