Zvire jsem dala, ale ten obraz.... patri ke zvireti nebo ne? Ja si tu knihu moc nepamatuju, cetla jsem pred sto lety, ufff.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Vendulko ty to tady strašně pleteš dohromady všecko
Já už nevim takhle kam dřív skočit, a ty ještě s loňskou šifrou
Já ti dám prase v obleku! ![]()
Já? To Ounz s tou loňskou začala. Já jsem v tom úplně nevinně ![]()
![]()
Zvire jsem dala, ale ten obraz.... patri ke zvireti nebo ne? Ja si tu knihu moc nepamatuju, cetla jsem pred sto lety, ufff.
Nevím zvíře, sos. Jsem natvrdlá. Ani nevím, co googlit. Zlé zvíře?
edit
mám to....moje skoro nejoblíbenější kniha
Dost dobrá nápověda na zvíře! Kupodivu jsem to zvládla hned.
Super!
Spadl nam v praci net, tak mam zposdeni, pardon :)
Nevi nekdo ten obraz, je to kniha? Me se to nejak nezda...
Nečetla, jen se o tom učila. Je to fakt známý (o sezení na vedení mi nemusíš vyprávét
,známe )
Jsem se konečně odbrzdila. Nejenom, že jsem to četla, já viděla i film. Jdu se tiše stydět do kouta
.
Ale pohla sems tím a chybí mi jich už ‘jen’ osm..
cely cas, co tu pisete o sifre, ma to nechytilo. Az dnes, ked som to videla u kolegyni na pc, som to dala..naraz. Velmi velmi zaujimave.
Nemám ani to zvíře, ani obraz![]()
Tak to už jsme na tom stejně, mně sedm (ty kovový součástky vlevo nahoře, Řekyně, želva, chlap s lopatou, mrtvý pták, sekačka na trávu a skořápka).
Mrtvý pták: román se odehrává na americkém Jihu v 50. letech
Dneská jsem marná, zvíře ani po nápovědě. ![]()
Tak se přiznám, že už asi definitivně stárnu. Málem se mi odvařil mozek při řešení tajného bonusu. A přitom... taková blbost ![]()
to asi hovorite o sifre z 2016?
Tá baba na Ř je iná. Tiež na Ř. Po našom na R.
Já nemám ten kovovej měsíc, rudou planetu, čerta a jeho básničky, královnu na kartě, želvy a buddhu. Něco z toho si myslím, že vím a nejde mi to tam.. ![]()
Tu babu hrala Lollobrigida...
Jinak řekyně není řekyně, je odjinud. Chlap s lopatou něco dělá. S mrtvým ptákem je to složitý..je poťreba ho co? Sekačka něco seká..co to je a jak to vypadá? A skořapka není v češtině úplně skořápka, to sem dala spíš googlem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my