Aha. No u něj zrovna fakt nevím..
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Dík. Mně to původně napadlo, jestli to není ona, ale pak jsem si ani nevím proč řekla, že to určitě nebude tak snadný a nezkusila to, trubka
.
Veď tam musí byť aj niečo pre mňa
, t.j. snadný.
Nemuzete prosim nejak identifikopvat o ktery roce pisete u prispevku? Me se to mota ![]()
Teď jsem si vzpomněla k minulé šifře, že často úplně stačilo doslovně pojmenovat, co je na obrázku
. I u vás tam je ta možnost.
Minimálně u toho měsíce, královny a buddhy - jenom je to třeba lépe a přesněji pojmenovat.
Pardon, já teď jedu 2016, panč letošní nevím ![]()
A teda jeste kdyz us jsem v tom, kde je online ta 2016? Ze bych mrkla. Nemuzu to najit. Dekuji!
No minimálně ten měsíc už byl plechovej, kovovej, mechanickej.. ![]()
Úplně dole je ‘chci si zavzpomínat’
No minimálně ten měsíc už byl plechovej, kovovej, mechanickej.. ![]()
a este ho treba rozPOLit...
Podívejte se pořádně na tvar měsíce + ještě nějaký konkrétní materiál (kov, plech pomůže). Jinak autor je Slovák a s těmi já mám vždycky největší problém.
Aaaaa
díky
Tak už to mám ![]()
Jinak ješte poradím, že u rudé planety nejde o planetu ani o kosmonauta, ale o to, "co" tam prý existuje. U želv jde o konkrétní lokalitu. Čert a jeho básničky - je to hodně známý autor, hodně známé a hodně kontroverzní dílo, dobrá stopa - ale lépe /jinak) to pojmenovat.
Tak skořápku mám, díky
a ty kovový součástky taky.
Ten chlap s lopatou a ta sekačka mi zatím nechtěj dojít, zase
.
Díky. Já myslím, zé čertíka i rudou planetu vím,nějak mi to tam nejde zadat. Jen ten vězeň nic. Ale já to dám,dneska sem s tím pohla. A už to tu nebudu plevelit,sem děsná!!
Ta sekačka seká něco, co má obvykle jinou barvu..a chlápek ti dojde..co ďelá a co z toho vznikne..
Díky. Já myslím, zé čertíka i rudou planetu vím,nějak mi to tam nejde zadat. Jen ten vězeň nic. Ale já to dám,dneska sem s tím pohla. A už to tu nebudu plevelit,sem děsná!!
ale ono je zaujimave vidiet vas vsetkych ako sa s tym morite, ako vnimate tie obrazky a porovnat to so sebou ; ))
No já to tu mastím jak šílená
(nesmím otevřít tu další!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my