Torrah to je paráda, gratuluju a přeju knize úspěch.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Pinot Noir moc děkuji!
Mimochodem, na těch stránkách, co jsi dávala odkaz, je i autorka Aries, tu znám ještě z Módního pekla, něco jsem o ní četla o liškomágovi Evženovi, to bylo moc pěkný.
To byla stricc /píšu-li ten nick správně/?
Díky za tip na Tichou dřinu, musím se po ní podívat.
Marbuša Jako stricc byla na Módním pekle, ale při publikování svých příběhů používá přezdívku Aries :o)
Poslouchám teď na ČRo knihu Děda od Jana Nováka a moc se mi to líbí. Jsem zatím v půlce, ale je to takové optimistické až veselé, byť z nelehké doby a s těžkými okolnostmi. Asi je to tím, že je to z pohledu malého kluka. Přijde mi to prostě jako kniha, která může pomoct nebrat tak vážně ani naši šílenou současnost.
Naopak, U severní zdi jsem musela vzdát, na to jsem slabá povaha, i když by mě zajímalo, jak to bylo dál... Potřebovala bych, aby mi to někdo opatrně přefiltroval.
Anema Na tu severní zeď se chystám, tak jestli se dostanu dál jak za první díl, napíšu.
eM díky! Já slyšela právě jen první díl, tam se nic, čeho se nejvíc obávám, nestane, ale usoudila jsem, že s malými dětmi tohle prostě poslouchat nemůžu...
Anema Tak mám za sebou dva díly a udělalas dobře (si myslím), když jsi to neposlouchala. Není to pro citlivé povahy. Trochu to mnou zamávalo, a to jsem jen teta malých dětí.
Nicméně to chci doposlouchat a jestli budeš chtít, shrnu dějové linky bez podrobností z padesátých let.
A teď si na dobrou noc pustím asi Hajaju..,
eM jo, to by bylo fajn, díky!
dzizisketa baltik to jsou pekna cisla
ja mam myslim 22, ale i to povazuju za obrovsky uspech. V minulych letech to bylo tak 5.
tak jsem si dala predsevzeti, ze budu vic koukat do knih a min do mobilu, zatim se to dari.
eM Ja si knizku koupila a pak jsme ji zaroven precetly s kamaradkou na detskem tabore. Jsem moc rada, ze se takove knihy pisou. Autorku sleduju na Instagramu a psala, ze musela hodne zjemnit, ze puvodni verze byla jeste mnohem drsnejsi.
Ja jsem dočetla Les v domě a bylo to hodně, ale hodně depresivní čtení. Snad i depresivnější, než U severní zdi.
Mulen To vůbec nechci číst, asi s věkem na takový knížky už nemám.
Dočetla jsem Dcera národa od Mileny Lenderové.
Ta paní píše velmi čtivě a přitom odborně.
Knížka je o Zdence Havlíčkové.
Dovolím si sem dát upozornění na probíhající kampaň na podporu vydání knihy fotografií Bohdana Holomíčka (HitHit). Jako odměnu lze zakoupit i něco ze starších publikací vydavatelství Torst, například knižní rozhovor s Annou Fárovou.
Prosím o tip na knížku básniček, které potřebuje přečíst do školy syn kolegyně v práci (chodí do 5. třídy), měly by být dlouhé cca 16 - 20 řádků.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje