Edge Co od Jiřího Žáčka: Pro slepičí kvoč aneb aprílová škola pro pokročilé. Jsou tam teda krátké i dlouhé básničky a jsou super :)
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Edge Magor dětem od Jirouse.
A výroční 52. knihou (podle týdnů v roce) se stala Letní světlo, a pak přijde noc Jóna Kalmana Stefánssona.
dzizisketa Tahle kniha se mi strašně líbila a teď jsem si připomněla, že si vlastně chci od Jóna Kalmana Stefánssona přečíst něco dalšího.
Kúpili by ste 16-ročnému House of Leaves? Nie je to "ppríliš" silné?
A ak áno, myslíte, že má zmysel mu k tomu pozháňať Dum o tisíci patrech (neviem, kde je na klávesnici u s guľôčkou)?
Nie je to práve knihomoľ, už tým záujmom o House of Leaves ma prekvapil.
Mulen continuity děkuju, vyřídím ![]()
Poradily byste mi nejakou detektivku (audioknihu), jejiz pribeh je zasazen do adventniho obdobi? Zrovna jdu googlovat, ale rada sbiram tipy tady:)
Dočetla jsem Neklidnou krev Galbraitha (Rowlingová) a teda marně přemýšlím, proč to muselo být roztaženo na 940 stránek. Klidně to mohlo být, jako ostatní podobné knížky, do plusmínus tříset stránek. Knížka je těžká jako sviň a fyzicky se blbě čte. Zároveň se mi nezdá, že by obsah musel být nutně takhle dlouhý, nic tak úžasnýho objevnýho zajímavýho tam není. Normální detektivka.
Gatita Na první nástřel mě napadla Adventní kletba od Vondrušky nebo Velká kniha vánočních detektivek, ale to jsou povídky.
Nemate tip na nějakou detektivku pro 12 leté dítě?
continuity na první dobrou mi naskočilo Kalle Blomkvist zasahuje, moje oblíbená z dětství...ale možná pro dnešní děti už bude starobylá :-)
Lenka22 Kalle je dobrý, ale pro menší.
continuity Od Stančíka série H2O? Ale možná už je na ni velká. Ja jsem někdy v téhle d9bě přecházela na D. Francise a kluci v detektivkách nejedou.
brrr no mají ve škole čtenářský bingo a potřebuje detektivku.
brrr asi jo, já jsem to četla periodicky až do vyššího dětského věku :-)
continuity Tak ať zkusí toho Kalleho. Mimochodem, existuje úžasné audio, původně je myslím z konce osmdesátek.
continuity Dcera měla ráda tyto https://www.databazeknih.cz/serie/pripady-pro-w-w-8346, ale možná byla mladší, tak 10-11 let.
continuity Soukupová: Kdo zabil Snížka?
Díky moc, objednala jsem tu dívčí partu, tak uvidíme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje