Prosím, potřebovala bych nějakou knížku pro tchána, historickou, něco jako Uspořádání světa od Kissingera, to se mu líbilo. Nemáte někdo tip?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Aranel Díky, to je dobrý tip :-).
Aranel Tak ono je to rozebraný :-(.
999 a co knizky od Tima Marshalla? Je to teda asi spis o geografickych souvislostech. Moje mama ma rada knizky o historii a tohle ji prislo dobre.
edit: Jmenovalo se to V zajeti geografie
999 Vím, že je Dobrovský v nemilosti, ale tam Žižku mají. A kniha je fakt dobrá.
I v Kosmasu!
Gatita Podívám se, díky.
brrr Já hledala to Zapomenuté století, ale jestli říkáš, že Žižka je dobrá knížka, tak se na ni podívám.
Prosím, potřebovala bych nějakou knížku pro tchána, historickou, něco jako Uspořádání světa od Kissingera, to se mu líbilo. Nemáte někdo tip?
A proč mu nekoupíte tu Kissingerovu poslední? Vyšla letos a je to skvělé. Fascinující na tom je, že je to o šesti osobnostech druhé poloviny dvacátého století a když to dočtete, tak vlastně zjistíte, že je to hlavně o Kissingerovi! Všechny znal (byť Adenauera letmo), se všemi mluvil, jednal a za Thatcherovou létal na čaj, když se o něčem potřebovala poradit:-) Všichni jsou už dávno mrtví a on zemřel před chvilkou! Měl fascinující život.
Edit ještě odkaz
https://www.kosmas.cz/knihy/510800/umeni-politicke-strategie/
999 A ještě bych k tomu přihodila toto - to je skvělá kniha, zde vychází už podruhé. Byť z podtitulky vyplývá, že je to o Americe a Číně, tak je to velmi historické, kdy autor řeší, jak se vzestup jedné z mocností a tudíž ohrožení hegemonického postavení mocnosti druhé projevovalo v minulosti, a kdy to k válce vedlo a kdy nikoliv.
Victoria Děkuji za tipy :-)
Ať máme nějakou inspiraci, jaké knížky jste našly pod stromečkem?
Já jsem dostala druhý díl trilogie od Leily Slimani "Země těch druhých" - Koukejte, jak tančíme.
Mám radost, první část se mi moc líbila.
Stará existence to je dobře, ja koupila oba díly mamce, vánoce mít teprve budem, ta' snad se jí budou líbit :)
Vilemina Tu jsem dostala taky. Dokonce 2x :-).
Stará existence Zatím dočítám knihy, co jsem si koupila, když jsem sháněla dárky. ![]()
Dareba mi připadá lehce podobná Geniálním přítelkyním
Hodiny teprve čtu.
A pod stromečkem jsem měla Zeměmoří, na to se chystám.
Stará existence básničky Tima Burtona a špeciálne vydanie Proroka od Gibrána, v ktorom by mali byť aj patričné vonné esencie, ale ešte som ho nestihla kompletne rozbaliť a skontrolovať:).
slniecko a který básničky, trudný konec ústřičného chlapečka nebo jsou nejaký další? Já pro něj mám slabost..
999 Vím, že je Dobrovský v nemilosti, ale tam Žižku mají. A kniha je fakt dobrá.
I v Kosmasu!
Proč je v nemilosti? Jsem něco zaspala?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje