Ronna Majitel se rozvedl a potom, co jeho bývalá žena umřela, odmítá platit alimenty na děti, o které se starají prarodiče. Aby mohl tvrdit, že nemá z čeho platit, převedl firmu na nevlastního syna. Nebo tak nějak.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Jo, jo, prostě charakter... Našla jsem ten starej článek:
Beru 20 tisíc, soudí se o výživné zakladatel Knihy Dobrovský. Bance přiznal víc
Jsme na horách, tak jsme s sebou vzali jen pár dárků, ale knížky nesmí chybět :)

Proč je v nemilosti? Jsem něco zaspala?
Navíc propagoval Kajínka, dělal mu autogramiádu...
Stará existence Neviditelné řemeslo, Jeden o koze a České teorie překladu I-II ![]()
Sestře jsem sehnala Klára a Slunce (taky z Dobrovského...) a už čte ![]()
Ronna U Dobrovského nenakupuji od doby, kdy dělal autogramiádu Kajinkovi.
Cetly jste od Wilkove Až uvidíš moře? Hezké a laskavé.
Dostala jsem...
Věk kapitalismu dohledu: Boj o budoucnost lidstva u nové hranice moci /Shoshana Zuboff/
Jantarové slzy /Sofía Segovia/
Anglické obludy /James Scudamore/
Hlubina /Jozef Karika/
Ztracený rok /Katherine Marsh/
Darovala jsem... /Protože mám ty knihy sama moc ráda./
Velrybí divadlo /Joanna Quinn/
Dopamin /Lieberman & Long/
slniecko a který básničky, trudný konec ústřičného chlapečka nebo jsou nejaký další? Já pro něj mám slabost..
ten, akurát v slovenskom preklade je to to chlapček slávkový
slniecko aha! Děkuji :)
Letošek tedy končím na 62.
dzizisketa to jsi me teda dohnala, ja jsem se pred koncem zasekla na tlustych knihach a koncim na 66.
Prikladam seznam knih, kterym jsem dala letos nejlepsi hodnoceni:
Tove ditlevsen: kodanska trilogie
Douglas stuart: shuggie bain
Celeste ng: nase ztracena srdce
Veronika opatrilova: pockej na more
baltik dzizisketa inspirovaly jste mě! Začnu si zapisovat a počítat přečtené knížky, protože čtu docela dost, ale nevím vlastně kolik.
Jenom mě mrzí, že rozhovor Aleše Palána s Miloslavem Nevrlým Náčelník jsem zhltla už 25. - 26. 12., takže ho letos nezapočtu. Leda bych se k němu ještě vrátila
. Nejlepší vánoční dárek.
Archivářka ja jsem s nim slysela rozhovor lucie vyborne loni, bylo to strasne prijemne a inspirativni
Dostala jsem od Trestikove Kde jsi, kdyz nejsi. Jeji nektere knizky se mi libily (To prsi more, Veseli, Tajemstvi), Pena se mi zdala uplne mimo, to jsem nedala. Ale toto? Vubec nevim, co si mam o tom myslet. Jsem asi v pulce. Libilo? Nelibilo?
Stará existence dostala jsem Toyen,zde zmiňovanou-moc se mi líbila.Pak Jaroslava Rudiše Trieste Centrale(takova odbočka od jeho Winterbergovy poslední cesty),a Miloše Urbana Továrna na maso-ta už mi zbývá poslední k přečtení.
EDITH4B Já hned po Štědrém dnu odjela pryč, tak jsem ji ještě neotevřela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje