999 aha
,tak se později kdyžtak poděl o dojmy.Já ji zhltla.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Zatím jsem jen prolistovala, ale moc se na ni těším.
Vilemina tak přeju příjemné chvíle s knihou, až se k ní dostaneš ![]()
Proč je ta knížka tak drahá?
Jsou již ceny knih bez dph? Mně se nezdá, mám vyhlédnuté 3 kusy a stojí pořád stejně.
Proč je ta knížka tak drahá?
Jestli myslíš tu Toyen,tak je to celkem bichle.Navíc kvalitní zpracování.
Ronna Ony se knihy asi zlevňovat nebudou. To 10% "zlevnění" se rozplyne v řetězci od nakladatele do knihkupectví, každý si nechá kousek.
Tj. zlevní se jen relativně, protože se nezdraží jako např. potraviny.
Kde zpívají raci - za posledních pár měsíců nejlepší kniha, kterou jsem přečetla. Rezonovala ve mně ještě dlouho po přečtení
.
Naopak nepříjemné pocity ve mně vyvovaly knížky od Petry Dvořákové - Zahrada a Vrány. Obě témata mi jako mámě nedělala vůbec dobře.
vanilka mne se taky ta prvni libila moc, dojak teda, ale moc milej
vanilka viktorka_od splavu Já jsem si hlavně ty bažiny představovala jak někde v Louisianě, stromy ve vodě, ze stromů visí liány a mechy a ta Karolína je přitom moc pěkná.
Hehe, já si při čtení googlovala karolínské pobřeží, protože jsem si to představovala podobně jako ty, a taky jsem byla překvapená, jak krásný kout to je. Vlastně do té doby jsem o něm neměla bližší představu.
Knížku jsem na podzim četla a je to jedna z loňských top.
vanilka první je moje oblíbená, krásný a smutný příběh...googlila jsem rovněž a líbil se mi i film, který ty představy zhmotnil, ikdyž kniha je, jak už to bývá, daleko lepší
Já jsem Raky poslouchala při procházkách na dovolený, moc příjemně to na audiotéce namluvila Jana Štvrtecká. Na HBO je filmová verze, která je celkem fajn - pěkný vizuál, ale ten příběh je takový plošší, no.
Poslouchám jako audioknihu Srdce včely má pět komor od Helen Jukes. A moc zajímave
Doporučte mi prosím nějaký hezký, klidný čtení...něco jako Raci nebo ta Wilková. Prostě nějaký román bez extra romantiky, slzavych scén, úmrtí...
stes Z nejnovějších Hodiny od McEvana?
brrr děkuji
Ještě bych chtěla nějakou rodinnou ságu,prosim
stes Kniha o Baltimorských, ta se mi moc líbila. Nebo z loňského roku U jezera.
brrr děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje