Garfie aha. Děkuji. Jj občas by to šlo!
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Už nevím, kdo tu doporučeova Kočovný biograf pana Saita (Annette Bjergfeldtová). Díky! Početla jsem si ![]()
Archivářka ten na mne stále čeká a těším se na něj.
Pokud chcete čtivé čtivo, doporučuji knihu Veroniky Gonzales Blízcí. Je stylem psaní blízká Soukupové. Líčením vztahů na vesnici Dvořákové.
To jsem byla já! Moc ráda slyším, že se ti taky líbil, já na něj pořád vzpomínám ![]()
dzizisketa Ještě jednou díky! A navíc miluju papuchalky!
Doporucuju Zakazany denik Alby de Cespedes - 50. Leta v Italii, hlavni hrdinka si zacne psat denik a privede ji to ke spouste uvah o udelu zeny, zmenach postaveni zen, jak to brala jeji matka, ona a skoro dospela dcera, moc zajimave.
Potkali jsme před bazénem v Jilemnici knihobudku, do které někdo očividně vysypal pozůstalost.
Takže mám Nežádoucí (a vzpomněla si na Jos ) den pro šakala (mám jen slovenskou verzi) a životopis Marie Curie Sklodowske.
baltik To vypadá hodně dobře, škoda že to neexistuje jako e-kniha. Snad na to do prázdniny nezapomenu.
continuity Tak to je hodně dobrý úlovek!! ![]()
Archivářka Já to zrovna čtu, taky na základě doporučení tady. Akorát teď mě fakt naštval ten Elliot!
Marbuša Jen ať si táhne Eliot, to by tam bylo moc dobrýho najednou!
Knihobudky jsou príma.
Letnice získaly Magnesii. Mám radost, neboť to bylo úžasné čtení. ![]()
Včera jsem si půjčila Zvedá se vítr, od Kateřiny Surmanové, jejíž Šepot z lesa zde byl doporučen, moc se mi líbil. A musím říct, že situovat horor do Hodonína je velmi originální ![]()
dzizisketa ono je to spíš pohádka ve stylu Mrtvé nevěsty.
Letnice získaly Magnesii. Mám radost, neboť to bylo úžasné čtení.
A já je ani nedoposlouchala na ČRo. Vůbec mě to nechytlo.
Jsem na sebe naštvaná. Dnes v knihovně se se mnou dala do řeči paní, které jsem si všimla už při příchodu. Vracela asi sedm knih, podobný balík si půjčovala. Oslovila mě, když viděla, co si půjčuju. Bylo to hrozně milé, byla očividně sečtělá, ale vedle mě přešlapoval muž, stáli jsme u pultu knihovnice, nechtěla jsem zdržovat a teď mě mrzí, že jsem tak rychle vypadla a s paní se neseznámila :-( S nikým, kdo by chodil do stejné knihovny se tu neznám.
notnajá ty rozhlasové četby moc nevyhledával.casto bývají pokracene a upravené.
A jako u každého poslechu je důležité, kdo čte nebo hraje. Někdy je audiokniha lepší než papír.
notnachodíte do stejné knihovny, je pravděpodobné, že v menší pobočce na sebe ještě narazíte
notna onehdy na exkurzi v Knihovně města Plzně nám průvodkyně říkala, jak se knihovny postupně mění na komunitní centra a "mediatéky". Určitě na sebe s paní ještě narazíte.
A držím palce všem knihovnicím a knihovníkům.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje