Je to jenom demonstrativni. Půl dne jsme fotili mlhu a půl dne útesy

A co je tohle, nevíte? Jinak bydlíme u banánové plantáže, ty banány jsou zabalené v modrých pytlech.
continuity je, to jsou ty nekolikasetlete vavriny!
Kokoska jj, můj muž si přál, aby byla mlha. Jen to trochu přehnal a ač jsme chtěli udělat větší výlet, na těch pláních nebylo vidět nic kromě bílého mléka.
continuity uzivajte si aj za mna, Madeira je jeden z mojich zatial nesplnenych snov ❤❤❤!
A mam taku otazku...nechystate sa niekto nahodou na Cyprus? Nieco by som potrebovala z miestneho letiska...
continuity Nějaká areková palma. Je to keřovité nebo strom. Má to ostré řapíky?
Sweet Potato uff nevím, objevil to muž s dětma a mám jen tuto fotku.
continuity podla Plantnet by to mohla byt Livistona chinensis, podla googla rastie aj v parkoch na Madeire.
Mrakoplas díky, no vypadá to tak.
Sweet Potato tak pry strom.
No nic muz tvrdil, že datle. Ty jsem mu našla, tak snad už dá pokoj. ![]()
To je ale nádherná fotka ![]()
brrr nakonec klapla ta Madeira, ale v letadle nezbylo jediné volné místo. Večer odpadly tři další podobné letenky, tak jsme se domluvili, že to zkusíme. No těším se moc.
Zítra nafotim něco za světla, ale než jsme se vzpamatovali z té cesty, byla tma.
krasa!![]()
Hodím vám sem cizí peří, mně se s tím nechce tolik babrat.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.