continuity Madeira
Kam vyrážíte, do kopců?
Cestování
eM tak nějak všelijak. Máme týden a program minimálně na tři, spíš na měsíc. ![]()
continuity To věřím :). Užívejte a hlavně přeju málo mlhy a deště.
continuity jé, těším se na fotky. Užijte si to!
eMdiky, počasí je velka neznámá, neshodnou ani dvě různé stránky, jak bude zitra. Tak se necháme překvapit.
continuity Užijte si Madeiru!
GChK K Islandu - byla jsem tam dvakrát, poprvé nám propršelo 14 dní šíleným stylem (aneb když prší na Islandu, tak prší vodorovně), po druhé jsme vychytali azuro. S kojencem bych po pravdě osobně nejela, jednak bych si tu zemi chtěla užít se vším všudy, jednak si myslím, že by to i pro dítě nebylo komfortní, pokud by chtěl člověk aspoň něco vidět - buď v autě nebo v nosítku (kočárek na většině míst vyloučenej). Počasí je nevyzpytatelný, hodně tam fouká. A i ten čtyřhodinovej let bych zohlednila. Ale samozřejmě záleží na plánech a očekáváních a stylu ubytování a cestování. Na Island se obvykle jezdí pod stan, protože ubytování pod střechou je prostě moc drahý a někde se jinak než ve stanu ubytovat ani nedá. Já mám v plánu se tam vrátit až bude syn o kus větší, je to nádherná země ![]()
Na nic se mě neptejte.![]()
Který ostrov GranCanaria nebo Fuertventura? Tenerife jen asi s hodně odřenýma ušima.
continuity Fuerte. A ptáme se, co se stalo???
eM nevejdeme se asi do letadla, my máme zamestnanecké letenky. Ale v sobotu a v neděli letí prazdnejsi letadlo na Kanary.
Tak jsme to nakonec zvládli. A hned v přízemí máme úplně boží místní hospodu, u stolu vedle sedí policajti, akorát domluva je horsi. ![]()
Dali jsme si nějaké rybí rizoto pro dva a přišel tak třílitrový hrnec. A jsou tady dvě vitríny a obrovský regál narvané vínem, pomalu každá láhev jiná.

continuity No, ale to zní hodně slibně...a plný hrnec jídla teda!. Užijte si to, odreagujte se, odpočiňte si.
continuity Ty jo, to vypadá dobře? Kde to nakonec jste? Na Kanárech?
continuity To je pecka! Užijte si to!!!
brrr nakonec klapla ta Madeira, ale v letadle nezbylo jediné volné místo. Večer odpadly tři další podobné letenky, tak jsme se domluvili, že to zkusíme. No těším se moc.
Zítra nafotim něco za světla, ale než jsme se vzpamatovali z té cesty, byla tma.

Chlap teda už tri hodiny vybírá levady a zoufá si, že stihneme jen dvě nebo tři.
continuity to je super, že to klaplo. Fotky za tmy jsou skvělý, těším se na další. Pěkně si to užijte.
continuity parada, tesime se na fotky. Madeiru bych chtela videt moc, je hned na prvnim miste wishlistu
continuity To je fajn. Užijte si to!
continuity hlasuju pro některou levadu s tunelama, to bylo dost dobrý. Čelovky mate? Pěkný pobyt přeju a těšíme se na fota!
No tak je to paráda, člověk za pol hodiny udeje asi 25 km v serpentinách a projede tři podnební pásma. Fakt neuvěřitelné.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje