Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Jos
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:26

Nasla jsem pekne letenky do Bergama, na kveten. Mate nekdo zkusenost? Cca 4 cele dny, vic asi nechci je to jen takova rychlovka. S dvouletym klukem a bez ambic na vetsi turistiku. V Italii jsem byla jen pred lety na kratkem poznavacim zajezdu, tak vubec nevim. Neni to uplna blbost ze ne? Puvodne jsem myslela na Edinburg, ale tohle je bliz a mozna bude mensi zima

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:27

SunEclipse 

Co to je takovej bad request?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:27

barbucha já mám místo fotek zákaz vjezdu do jednosměrky:(

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:28

barbucha to máš fotky někde na svým soukromým úložišti, co? V tom odkazu je login do google..

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:30

Jos 

Menší zima tam bude zcela určitě. Teď zrovna jsem přijela z Milána, 13 stupňů, sucha a slunečna do sychravý zasněžený Prahy

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:33

barbucha taky nevím, co to je, ale tvoje fotky mi ukazujou zákaz vjezdu v tomto směru.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:39

Evaeva SunEclipse 

áááá do prčic, já si to chtěla zjednodušit. Tak znovu a lépe...

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:39

barbucha A Milano stoji za navstevu? Na chozeni po obchodech se zpruzelym chlapem a prckem to nebude totiz . Jsem si konecne rekla, ze je cas zas trochu obcas nekam vyrazit. Momentalne jsem ve fazi "vlakem do Melnika"z nasi lokalni prazske zastavky, ale i to bylo strasne super a batole nadseny. Ve meste jsme byli sami...Takze Italie by mela byt dobra kazdopadne. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:45

Jos 

Pro zpruzenýho chlapa/prcka bych spíš asi volila to Bergamo/okolí. Jak jsem měla možnost to zhodnotit, tak Miláno je asi nejlepší pro dospělý ženy No, obojí je kousek, ani ne hoďka a půl. 

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 20:54

Jos na Mělníku chcíp pes...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 21:04

Jos bergamo v květnu bude fajn. Akorát já bych asi jela na dýl, když si představím to crcání se na letišti/v letadle,...Já se momentálně snažím přesvědčit muže, že Malaga a okolí s dětmi je super nápad

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 21:17

Vilemina ale doslova. V centru fakt ani noha. 
Evaeva Tohle je takove natuknuti. Jeste bych rada nejake more a tam se nejsme schopni dohodnout. Letadlo je rychlovka, mame jen prirucak. To bylo i loni s Mallorkou a celkem to odsypalo. Tentokrat jsem ale poucena, ze let ve 4 rano neni nejlepsi volba. To jsem loni podcenila. 
barbucha Dik. To jsem si o Milanu prave taky myslela. Bych musela nechat muze doma, ale na to taky asi dojde! Syn je tvarnejsi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 21:18

Evaeva Malaga bude bozi. Tam bych taky hrozne rada. Jen asi syn jeste neda courani po tech pamatkach a z toho odmitam ustoupit, takze za par let spis...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 21:23

Jos dokud máš kočár, tak je to podle mě po památkách ideální, pak už je to horší. Starší syn je nadšený i z památek, z toho taky neustoupím (ale samozřejmě toho zvládneme mnohem míň než bez dětí), půjčili bysme si auto a hlavně nebydleli přímo v Malaze, ale někde na pobřeží, koukala jsem na nějaké byty u moře a cena je příjemná. Mám to pěkně vymyšlené, akorát jeho argument byl, že z těch letů a půjčování aut byl na nervy i bez dětí. Což je teda pravda, akorát že na nějaké túry po horách to letos fakt nebude, mladší ještě nic neujde a zároveň už bude těžký na nošení. A taky bych chtěla využít toho, že zatím nemusíme řešit prázdniny.

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 21:35

Evaeva mě přišla na děti fajn Barcelona. Písečné pláže, všude jede MHD a zároveň se dá cournout městem s památkami. 

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 22. ledna 2023 21:40

Evaeva z Malagy dojedete mestskym autobusem na plaze uplne snadno a nebo z primestskeho ubytovani do mesta. Pokub byste se placatili jen mezi morem a mestem, tak auto nepotrebujete.

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 21:53

Evaeva My meli loni let a pujceni auta a pak tri ubytovani AirBnB a slo to v pohode. Auto rovnou na letisti (sixt) a vazne to slo. Nikde zadne zadrhely, fakt neni ceho se bat. Ve Spanelsku vse fungovalo.
Ted bych asi uz zrusila i ten kocar. Ale to uvidim, Ryanair ma kocar v cene...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2023 22:04

Jos já! se nebojím my jsme taky nikdy žádný zádrhel neměli, ale vím, že muž z toho má vždycky nervy. Ale jeho neužije ani na žádné vylehavání na pláži, nějaké extra dlouhé střeky autem s dětmi taky nechceme,...

Ginger to určitě nechci, chci i do vnitrozemí, objet pár dalších městech a míst,... víckrát už tam nejspíš nepojedu. Auto bysme určitě chtěli.

continuity tam už jsme byli, takže hledám něco jiného, kam se lítá v rozumné časy, rozumně dlouho atd.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 12:47

Možná spíš do blbých dotazů, ale Island v září - ano, ne, proč? Určitě bychom si půjčovali auto a letěli alespoň na 7 dní (a krom dvou outdoorových nadšenců ještě tou dobou devítiměsíční kojenec). Je to nesmysl ?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2023 13:36

GChK můj spolužák byl loni v září se třemi dětmi asi rok až 5 let. Koukni se na blog Rodina cestuje.