Kokoska My tak jednu dobu cestovali a bylo to fajn, nevím teda, jestli je rozdíl (myslím mentálně) pustit si někoho domů na dva týdny nebo na tři měsíce....možná jo. Protože ty dva týdny jsou fakt turistický, ty lidi tady reálně moc času netráví, kolikrát byli třeba na tři dny v Praze nebo ve Vídni....ale tři měsíce, to už je fakt víc takový "domácí pobyt", začneš tam reálně bydlet....
Cestování
Garfie no nejak s tim nejsem srovnana ani na den ![]()
Kokoska
Jako jo, já to chápu, pro spoustu lidí je to nepředstavitelný....
Garfie mně by to vadilo, mám z toho divný pocit. Teď jsme bydleli v rámci airbnb v bytě, který ten majitel reálně používal. Nepřišla jsem teda úplně na to kdy nebo jak, protože evidentně bydlel někde ne úplně daleko. Měl tam svoje věci, věci jeho dcery, počítač,... tak jsem o tom přemýšlela a vadilo by mi to dost.
Garfie no jo, jenže Anglie v zimě taky není kdovico.
Garfie Dokážu si představit, že se podělím o chalupu, která nám slouží na víkendy, ale dům kde bydlíme teda ne.
continuity My jsme jednou měli půjčený celý dům i s automobilem a v patře bydlícím dědečkem a bylo to skvělé. Ono asi dost záleží na osobních zkušenostech a nastavení.
My tedy přes airbnb se snažíme právě byty/domy, kde někdo bydlí. Je to vždy příjemnější než ty profesionální. Zejména s dětmi, jsou tam hry, hračky. A jak jsem si neuměla na začátku představit půjčit někomu náš, tak po naší zkušenosti ano.
MaeGandal tady bývají hračky i v normálních apartmánech.

Schladmindské Taury. Cesta na Bärenfallspitze

Sweet Potato hezkyyy.

Sever Korfu

Makara
. Nekde u Sidari? Byli jste na Sunset beach? Doporucuju, podle nazvu navecer.
Dnešní dopravní prostředek. Zkoušela jsem si vzpomenout, kdy jsem něco podobného řídila, a došla jsem k exaktnimu závěru, ze to bylo dávno.
Jos tohle je na východě u Cape Varvara. Sidari a Canal jsme taky zvládli, ale na západ slunce jsem už nečekali.
Sweet Potato krásné! Byli jsme tam loni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje