eM Dnes se to kazí, nějaká fronta na nás jde, líp bude snad zas od pátku.
Ale zatim dobrý.

Kokoska V nejkrásnější zemi na světě!
Užij si to!
Sweet Potato tady taky prechazi nejaka destova fronta, zrovna tento tyden a ma se to posouvat k severu. Kterym smerem jedeme, asi psat nemusim.

Ale byly i momenty bez deste, dneska okruh Connemarou.

Kokoska krásný fotky, krásný místa!
Jeste trochu Irska, cestou do Donegalu

A koukam, ze se mi tam pripletl prstik (predposledni fotka)! No uz se mi to nechce upravovat :) Jsou to tzv. Vílí mosty, víly je vytvorily a opatruji je.
Kokoska to je nádhera! Až budu velká, budu cestovat v tvých stopách ![]()
Evaeva je to tu fakt moc hezký. Pred lety jsme byli na jihu v oblasti kolem Kerry a moc se mi tam libilo. Ted je to spis ta severni cast, takova divocejsi, hezka zas jinak.

rasaNori tam by se mi taky líbilo, jen nevím, kde to je
. Slovinsko? Rakousko?
Dneska teda hezky nebylo ani trochu. Dokonce jsme vynechali jednu planovanou turu a to je co rict, nas nepromokavy pruvodce Petr nejaky ten destik neuznava jako prekazku k pochodu kamkoli. Na utesy Slieve League (Bunglass Cliffs) nas teda vyhnal :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.