Evaeva no me prijde, ze ted je trend socialnich siti ukazovat a hlavne normalizovat to cestovani ve velkem. Vcetne tech prozitku, jidla, kultury. Clovek pak ma pocit, ze to je uplny standard si jen tak zaletet na vikend do Rima, dalsi mesic do Mexika apod. Jako by bylo spatne to, ze clovek doma nebo na chate opeka burty a vyrazi nekam na pout. A ty ceny teda vyrostly vsude. My kdysi taky litali s baglem a spali pod stanem, ale ted mi to paradoxne prijde drazsi, i kdyz mame lepsi prijem nez driv. A jak pise brrr tak v CR je kolikrat hur. Treba ty nase Jizerky jsou casto wtf kolik tu stoji noc v penzionu a co za to vlastne dostanes. Varit si denne ve chvili, kdy vyletujes cely den na kole taky neni pro kazdeho...Vsechny vstupy jsou taky pomerne drahe, leckde platis parkovne na den pres 100...Vasi jsou proste zkusenni a umi cestovat, ale za urcitych podminek. Ja bych proste denne varit nechtela, na dovolene chci nejake prozitky 
K tomu cestovani s detmi jasne, kdo je sportovec, tak si cestu najde. Pro me je ideal zakladni turistika a popijeni kavy treba v tom Milane. Ted poprve se placatime na jednom miste okolo ubytovani. Vcera jsme si udelali vylet na zubry a zajeli na 5km vzadalenou plaz. Vetsi ambice s 3m nemam. Za rok to bude uz zase jine.