Makara ne, ze je další takováhle akce na dohled![]()
Cestování
Makara být tak milionář. Nebo aapon stotisìcář![]()
rasaNori letos jsi to těsně minula ve Skotsku. Jedna zastávka byla v Aberdeenu. Já tam viděla už jen plakáty.
Gran Canaria: Byla to trochu zvláštní dovolená, počasí hodně ovlivněné Kalimou (prach že Sahary), takže u moře těch očekávaných 24-26 a v horách máme rekord na sluníčku 42.
Z důvodu požárního nebezpečí uzavřene některé turistické stezky. Říká se, že je tam tolik mikroklimatických pásem jako na celém kontinentu, ale stejně většinu ostrova zabírá poušť až polopoušť.
Kdo by potřeboval vidět Grand Canyon a nechce se mu až do USA, tak je tady možnost. Fataga.

Kousek sahary

Samozřejmě more, tohle jsme měli 10 minut od baráku,jinak je to 4metry od jisté smrti. Trochu děsivé místo. Přeložili by se to nejak jako ďáblův chřtán.

A stihli jsme dost kostelů

Testament Christobala Colona, to si zkuste tipnout, kdo to byl ![]()

Nesmí chybět trochu toho kýče ![]()

Něco matkám na nervy. Španělská surfařska školka, není to moc vidět, hlavně to more vypadá z výšky dost uhlazené, ale ty vlny měly tak dva metry (měla jsem co dělat v tom plavat) a tomu hejnu na obrázku je mezi 6-12 lety. Mořský národ, opravdu. Prkno tam má každý, ráno si plavčík byl před sichtou zajezdit.
Obecně mi přišlo koupání na Gran Canarii o něco divočejší než na Tenerife. Klidná zátoka se hledala dost těžko. Možná to bylo i počasím, ale zel mou vlajku jsem za 15 dní viděla asi 3x.

Moc hezká pláž je v Las Palmas, na to, že je městská, tak opravdu paráda. Chráněná takovým přírodním valem, behem odlivu se tam dá doplavat a projít se tam. Dobře místa na šnorchlování. Akorát když jsou na oceánu vlny, tak to ne vždy pomůže.

continuity to je krasna fotka
continuity krasne fotky! Christobal Colon vim, ale kdyz jsem to slysela poprve a videla sochu, tak mi to doslo, az kdyz jsem si precetla letopocet :)
moora ta poslední je muže. Jsem mu pořídila telefon s lepším fotakem, protože jeho baví se s tím crcat.
continuity krásný, všechno ![]()
Samozřejmě more, tohle jsme měli 10 minut od baráku,jinak je to 4metry od jisté smrti. Trochu děsivé místo. Přeložili by se to nejak jako ďáblův chřtán.
To je pecka!
continuity Vypadá to super!
Jinak kdybyste měli někdy cestu, tak v las Palmas je nejhezčí akvárium, co jsem kde viděla, a že jsme jich už vymetli dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje