Mrakoplas ok, díky. No tu loď bych taky nečekala. Předám info správci kasy ![]()
Cestování
Tenhle kraj miluju

Raduza já taky ![]()
Garfie Mohla bys mi prosím napsat, kde jste byli v Korei? Pamatuju si to dobře, že ten zájezd předčil tvoje očekávání? Předem díky.
Tabea Prosím tě, to asi nestojí za řeč. My byly jen v Soulu, na tři dny, jen taková krátká dámská jízda, k tomu dost pršelo. Ale ten dojem byl fakt skvělý, nic moc jsem od Soulu nečekala, ale naopak to ve mně vzbudilo touhu Koreu poznat víc, do té doby jsem ji vůbec neměla na seznamu.
Garfie ehm, u nás teď muž vypustil, že by místo Rumunska radši někam dál. Ve hře je/byla Sri Lanka, Japonsko, Korea. První půlka září. ![]()
Sri Lanku nechci, protože děti nemají vakcinaci na žloutenku A a už ji nestihnou dostat.
Japonsko asi ještě moc horko a tajfuny? Takže vychází ta Korea. Nebo myslíš, že Japonsko by šlo? Já se picnu, my fakt nemůžeme nikdy nikam odjet na naplánovanou dovolenou. Hlavně, že o tom Rumunsku mluvíme aspoň 2 měsíce...
Garfie tak teď mi poslal letenky do Tokya, zpátky z Ósaky. Kostky byly vrženy. Asi budu potřebovat ten tvůj itinerář, co píšeš pro continuity. ![]()
Tabeaakorát js m se šla zeptat muže na tu Koreu. Tak si užijte Japonsko. ![]()
A chtěla bych mít doma tvého muže.
continuity mas pravdu, úplně jsem zapomněla, že tam tvůj muž nedávno byl. Ale když sem napíšeš tipy na Koreu, je dost možný, že nepřijdou vniveč a v případě potřeby je tu někde najde rovnou naservírovaný.
Tabea No, není to teda úplně ideální doba...
Ale neboj, určitě přežijete a užijete si! Jsem na cestě na letiště, ale pak začneme plánovat, jupí! ![]()
Garfie přeju příjemný let!
A chtěla bych mít doma tvého muže.
trochu se bojím ujistit se, jak to myslíš. ![]()
Tabea tohle dela muj muz a nesnasim to. Na necem se dohodnem a pak je to uplne jinak. Jeste ze ty zahranicni dovoleny mame pevne dany.
Tabea Naši se chystají do Koreii na podzim. Sice otec už asi půl roku leží v průvodcích,ale určitě přivítají nějaké případné tipy od vás.
A muž byl v Soulu začátkem prázdnin, kdybys chtěla zjistit ty základy jako jak a za kolik z letiště.
Tabea závidím, že tvuj muž přišel s těmi letenkami. Můj muž by skončil u toho, že se mu to Rumunsko vlastně nezdá. Na předem plánované dovolené jsme nebyli snad nikdy...
Mrs.Robinson já tu plánovanou dovolenou myslela tak, že bysme třeba už měli letenky měsíc, dva měsíce předem. V případě Rumunska autopůjčovnu. Protože ty ceny a nabídka se většinou postupem času nemění k lepšímu.
Já se nijak nevzpouzím a spokojená jsem skoro se vším, protože nechci, aby se z plánování dovolených stal můj úkol. Mám totiž neskromně pocit, že už toho jinak dělám dost. ![]()
Tabea no já jsem to s tím plánováním pochopila, letenky měsíc předem jsme neměli nikdy, dost často není jasný směr ještě den před odjezdem. Takže dovolené vždy autem se stanem v kufru pro ještě lepší improvizaci. Takže kdyby se muž vytasil s letenkami kamkoliv, byla bych nadšená ![]()
Mrs.Robinson tak tos mě uklidnila, že nejsme sami.
Ja nemůžu říct, že bych tím úplně strádala, ale jak jsme pevně navázaní na prázdniny, protože tady uvolňování během školního roku neexistuje, tak musím nějak dozajistit i zbytek prázdnin a návaznost s dalšíma akcema.
Pohrávám si s myšlenkou, že děti nechám v tom, že letíme do Rumunska.
To je totiž přesně mužův styl. Kdysi mi takhle řekl, že mi přeje k narozeninám už o den předem, protože na narozeniny nebudeme doma. A že jedeme pryč na týden, moje šéfová je srozuměná a mám půl hodiny na to, abych si sbalila. Pak na letišti řekl na check inu, ať mi nic neříkají, že nevím, kam letím, vodil mě po letišti bez brýlí a nechal mě destinaci zjistit, až když nás vítal pilot v letadle.
Akorát se možná budou divit, že neletí s námi, ale potkáme ho až tam. ![]()
Tabea Já si každý rok říkám, že budu lyže/dovolenou řešit dopředu a většinou týden dopředu máme teprve vyvbranou zemi, natož letenky, ubytování a jiné. Letos jsem v pondělí vymyslela předběžnou trasu, v úterý vybrala jedno ubytování a další až ve čtvrtek. V sobotu jsme odjeli do Rumunska.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje