Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 02. června 2026 11:49
Reakce na brrr:

barbucha Hele, na Gotlandu je nejvíc depotů (pokladů) na km². A úžasné hradby a kostel. To bude super. Úplně ti závidím.

​Jojo, mě mrzelo že nebude ten Tallinn, ale Gotland resp. Visby bude důstojnou náhradou

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 09. června 2026 08:05

continuity mohla bych ti napsat SZ s dotazem na cestování po Slovensku? Trasa mi trochu leží v hlavě stran obtížnosti, tak jestli by to nevadil malý dotazek

Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 09. června 2026 08:08

Gatita v pohodě 

Offline Makara
3605 příspěvků moje polička 09. června 2026 13:26

continuity 

nějaké počítání pro dceru

Offline Makara
3605 příspěvků moje polička 09. června 2026 13:28

Offline Makara
3605 příspěvků moje polička 09. června 2026 13:30

Mont Blanc a Ženevské jezero

Offline Makara
3605 příspěvků moje polička 09. června 2026 13:33

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 09. června 2026 13:36

Makara Nádhera!

Offline Makara
3605 příspěvků moje polička 09. června 2026 13:44

Spíše to patří do přiznání - 3 týdenní cesty během 7 týdnů jsou na mě už moc. Asi to cestování neoblibuji, jak jsem si myslela. Nějak se to sešlo, že jsme "museli" navštívit všechny tři "děti" v jejich současných destinacích, tak jsme si od konce dubna střihli Holandsko/Belgii, Portugalsko a teď Švýcarsko/Francii. Už se těším domů.

Offline Kokoska
34620 příspěvků moje polička 09. června 2026 15:14

Makara ale krasne to tam je! 

My jedem za tyden na tyden a tim padem to budou 2 tydenni cesty za mesic. Myslim, ze mi to bude stacit bohate, treti nastesti az v zari.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2026 17:30

Makara ty hory

Offline Makara
3605 příspěvků moje polička 09. června 2026 20:11

Karja Kokoska Evaeva měst už mám dost! Příští rok plánuju jen přírodu - na začátku seznamu je Rakousko - Rexalpe a nějaké soutěsky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2026 20:49

Makara někde jsem četla, že ideální poměr (pro toho dotyčného) je 80:20 ve prospěch přírody. Tak s tím bych souhlasila.

Offline stes
9095 příspěvků moje polička 10. června 2026 07:14
Reakce na Makara:

Spíše to patří do přiznání - 3 týdenní cesty během 7 týdnů jsou na mě už moc. Asi to cestování neoblibuji, jak jsem si myslela. Nějak se to sešlo, že jsme "museli" navštívit všechny tři "děti" v jejich současných destinacích, tak jsme si od konce dubna střihli Holandsko/Belgii, Portugalsko a teď Švýcarsko/Francii. Už se těším domů.

​šikovne jste je udaliale vážně,vubec se Ti nedivím...ja v poslední době nemám rada ani jezdit někam jinam každý víkend. Muž by chtěl, jsou to tiche boje,ze kterých vycházím jak stará líná nudná panička. Jaksi se přechází fakt,že vopruz okolo baleni a vybalovani a vse s tim spojene atd atd....a ten mladík neobstará a při příjezdu domů lehne a usne. Jako bali si samozřejmě sám, ale člověk si nebere jen 2 trika a jedny kraťasy.

Offline Makara
3605 příspěvků moje polička 10. června 2026 10:36

stes taky nedávám každý víkend pryč. Úplně stačí jeden, dva za měsíc. A to si můj mladík balí sám a vybaluje bleskurychle. 
Ja si užiju hrabat se v hlíně a číst na terase.

Offline stes
9095 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:44

Makara můj taky...svoje věci. Jenže pak jsou ty společný :-( a to okolo

Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 10. června 2026 11:49

stesjá teda cestuji fakt ráda, ale každý víkend to taky moc nedávám. Hlavně cestuji i pracovně a to pak v domácnosti jen těžce dohanim.

Úplné peklo je teda cestování s mým současným šéfem, to jsem nakonec ráda, že nám to teď z ekonomických důvodů dost ocesali, i když jsem se na to původně dost těšila. To s ním bylo 16-17 hodin na nohou, člověk neměl ani těch 7 hodin spánku, 4-5 dní v kuse.... 

Offline stes
9095 příspěvků moje polička 10. června 2026 12:00

continuity já taky ráda, ale prostě co jsem byla s radostí schopná vydržet před 20 lety, dneska nejsem. Naše dovolený i víkendy jsou akční, takže prostě někdy toho mám dost a chci se válet doma. Doslova. 

Služební cesty odmítám a už si zvykli, mám dost akčních mladých kolegyň nebo prostě těch, co rády vypadnou z rodinného kruhu. A na vícedenní jezdí jen ti vejš. To co popisuješ je pro mě noční můra, strávit kdekoliv tolik času s někým, kdo Ti ještě navíc může nesedět.....

Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 10. června 2026 12:10

stes no, taky jsem měla ty představy jiné. Ale příští týden jedu sama na Slovensko, to je v poho a pak ještě na začátku prázdnin do Francie, tak tam se docela těším. A zbytek je zatím v mlze. 

Já jsem hlavně zjistila, že si s mužem v tom cestování strašně vyhovujeme. Kolegové, s kterýma jsem jezdila v předešlé práci to bylo jako mateřská školka. 

Offline SunEclipse
3461 příspěvků moje polička 10. června 2026 12:15

stes tak mu oznam, že bohužel už tě logistika okolo výletění unavuje, a že s ním pojedeš, pokud všechno nutné před i po zajistí on, a že část víkendu chceš mít odpočinkovou...