SunEclipsejá bych ho normálně poslala samotneho, alespoň bude doma klid. ![]()
Cestování
stes tak mu oznam, že bohužel už tě logistika okolo výletění unavuje, a že s ním pojedeš, pokud všechno nutné před i po zajistí on, a že část víkendu chceš mít odpočinkovou...
ale to on všechno dělá
já jsem si jen tak tady fňukla, jak vidím, asi na blbost - prostě se mi nechce jezdit téměř každej víkend, jak on by rád. Většinou si prosadím svou a tady se taky nenudíme. Celé to bylo o tom, že čím jsem starší, tím jsem pohodlnější, no.
Tím bych to z mé strany uzavřela.
stes No já tě chápu, ale kde jsi sebrala takového muže, co zřejmě při plném uvazku pracovním, ne extra mladém věku, chce být ještě co víkend pryč a zřejmě se nejedná o třeba závody, rybaření ani chalupu.... takže jen zvolávám "co to je" a uzavírám to taky:D
stes No já tě chápu, ale kde jsi sebrala takového muže, co zřejmě při plném uvazku pracovním, ne extra mladém věku, chce být ještě co víkend pryč a zřejmě se nejedná o třeba závody, rybaření ani chalupu.... takže jen zvolávám "co to je" a uzavírám to taky:D
nejedna....no hele..osud asi....v mladí rozešli, v nejlepším věku sešli![]()
Karjaočividně se stes hrabala ve stejném pytli na chlapy co já.
Ale já ho normálně pošlu samotného, jen on na pořád pocit, že nás málo rozvíjí nebo co.
tak![]()
tip na Oybin mam myslim odsud od continuity , tak velmi pekne dekuji
pocasi ze jsme tam byly samotny a velka nadhera. (u nas o tom nikdo neslysel je to daleko, ale kdyz jsme pobliz tak to neslo vynechat)

Děkuji za fotky, já to tam miluji.
continuity ja bych tu nejradej jeste zustala ale rano zas musime bezet. dekuju moc!
Tak Gotland jakoz i cestu tam i zpatky mame za sebou.
Visby celkem cajk, je to teda docela maly... kdyby pul dne neprselo - procez jsme zalezly do muzea - tak by tam celkem nebylo po prohlidce mesta co delat. Ale zajimavy ze to nema vubec svedskej raz, ten nemeckej/hanzovni vliv je tam hodne znat.
Cesta se dala prezit a chvilema i byla velmi zabavna. Prvni noc jsme sly zevlovat na diskoteku, ktera se vyznacovala tim ze na parket patrne nesmel nikdo nad sest a pod sedesat
Pohled na divoce krepcici seniory a mezi nima se motajici haranty byl k nezaplaceni, nicmene jsme nechtely cekat na prvni mrtvici a radeji se odebraly do prilehleho baru.
Pro zpatecni noc jsme zvolily karaoke... kde jsme se uprostred frenetickeho jasotu a ovaci narvaneho salu snazily dusit se aspon nenapadne... a skoncily rovnez u baru. A to vam povim, ze povesti o studenejch Svedech jsou naprosto lzive!! V zivote jsem nemela tolik novejch kamaradu
Nekteri, pravda, sotva stali na nohou, ackoliv more bylo naprosto klidne
ale jak chlapi tak i tetiny byli jak lity po trose spolecenske konverzace a nedali pokoj ani na kuracky palube (vymozenost to, diky ktery jsem prezila a byly dokonce dve, s barem k dispozici). Ja teda mela v planu cpat do zritelnice rozumy o vyberu partnera a zivotnich planu - velmi prihodne na lodi ze ktery nemuze utect! coz se mi podarilo kvuli tomu neustalymu vyrusovani jen castecne. No a jeste ke vsemu jdu rano na tu samou palubu a barman na me: Jeste sklenku bileho?! ![]()
Jsem rada ze jsem to absolvovala, ale myslim ze jednou stacilo. Zitra mam zritelnici jeste k dispozici, zajedem si do Uppsaly - vlakem ![]()
viktorka_od splavu máte zase s dcerou pochoďák?
a jelikoz nam zas celou cestu prsi, tak pristi rok vyrazime na Saharu, se konecne zazelena![]()
barbucha tys tu atmosferu na lodich vystihla uplne presne
studeni severani se po par sklenkach zmeni na velmi spolecenske tvory, kterym se tezko utika ![]()
![]()
@Kaple ticha v Helsinkách. Na rušném náměstí, vedle hlučícího obchoďáku, autobusů, metra. Vstoupíte a jste Jinde.

Situace vyžaduje modlitbu a kávu.

Finsko jednou větou.
Sweet Potato ta kaple je strhující i z fotek. Být tam musí být zážitek!
Sweet Potato zvlastni stavba. Proc mam pocit, ze je v pohybu?
Já se přiznám, že se mi ta kaple ne nelíbí, ikdyž líbí taky není to správný slovo, ale v okolí na mě působí jako pěst na oko. No každopádně je to hrozně zajímavej a nápaditej prvek a o to asi šlo. Prostě nejde nevidet.
Mě ta kaple připomíná "náš" klášter trapistů v Novém Dvoře. Jenom čistý prostor a ticho...
Doporučuju, až se někdo ocitnete ve Slavkovském lese.
Sweet Potato hele a vis ze je tam zákaz focení?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025