rasaNori Ne? A to jsme cedule četli. ![]()
Tak já to smažu.
Cestování
Máte někdo zkušenost s východním pobřežím Itálie? Jsou tam nějaká místa u moře, kde nejsou jen nekonečné řady slunečníků?
My byli vždy na západním, asi nám padlo naše obvyklé ubytování a já nemám tušení, jak se hledá dovolená. Byli jsme s tím ubytováním i kvůli psovi dost spokojení, ale už by to asi i chtělo nějaké nové místo.
Sweet Potato ne, to nemusíš, ale bylo tam vsude nafotit a cedule od pokladny az po dveře do kaple. Taky jsem ulovila jednu fotku deti a jinak mam interiér jen na pohledu;)
S nama byla jednou na cestach takova dost neprijemna osoba, typ vsechno vim, vsechno znam a rada vas poucim, i kdyz pro vas je cokoli skoda. Muz foti rad a hodne a v jedne kapli si nejak nevsiml, ze se nesmi. Tato dama si pred nej stoupla a takovym spravne ucitelskym tonem mu sdelila, ze se dopustil prestupku, pane Kokosko, tady se ale nesmi fotografovat! On na ni kouknul a s usmevem rekl Ja vim! Po zbytek cesty na nej nevrazive hledela, ale komentare si uz nedovolila.
rasaNori My tam byli sami
barbucha tys tu atmosferu na lodich vystihla uplne presne
studeni severani se po par sklenkach zmeni na velmi spolecenske tvory, kterym se tezko utika
Je to tak. Nastesti ale ani po par sklenickach nemaj blby nebo trapny kecy a nejsou tak votravny jak nasi opilci co potkas kolikrat v hospode. Jsou mili a proste si chtej pokecat ![]()
viktorka_od splavu Tyjo, já jsem si podle IG říkala, kde to jste? Ty fotky jsou úžasné ![]()
barbucha nekteri otravni byt taky umi, stalo mi nekolikrat, ze se opilej chlap chtel desne objimat nebo mi sahat na ruce, stehna ci ramena. A kdyz je pak clovek neprijemnej, tak se urazi. Ale casto mu pak nekdo dalsi rekne, aby se uklidnil. Tohle tu asi funguje lip, ze se ostatni snaz zastanou.
Myrtila dekuju![]()
Zu Byli jsme, když jsme ještě nevlastnili psa, ve Vastu. Kamenité pláže, apartmán s malou zahrádkou asi 50 metrů od moře, vlastně hned vlevo za tou zelení byly apartmány.Ale protože jsme byli v květnu, nevím, jak je tam živo v sezóně. My tam byli skoro sami. Nejradši bych tam jela znova! 
Marbuša jeee, zrovna Vasto jsem zkoumala, děkuju! to tedy vypadá moc dobře. My jezdíme zase třeba v půlce září, to taky nebejvá úplně nacpáno :)
barbucha nekteri otravni byt taky umi, stalo mi nekolikrat, ze se opilej chlap chtel desne objimat nebo mi sahat na ruce, stehna ci ramena. A kdyz je pak clovek neprijemnej, tak se urazi. Ale casto mu pak nekdo dalsi rekne, aby se uklidnil. Tohle tu asi funguje lip, ze se ostatni snaz zastanou.
Tak to jsme nezažily... jako na mě se už nikdo nesápe, jistě jen kvůli přísnýmu výrazu
ale ani na zřítelnici si nikdo nedovoloval, jen hlasitě chválili její krásu (za mě v pořádku
). Prostě
jen chtěli pokecat, takže zážitek mi nic nepokazilo ![]()
Ve Visby je svět ještě v pořádku ![]()

A Švédi se toho fakt nebojej
Výstava ve staroslavný uppsalský katedrále.

barbucha tak to je super! Jako to otravovani vzdycky skoncilo, kdyz jsem se ohradila, vzdycky stacilo rict jednou.
A vystava v katedrale vypada zajimave!
Ono tady na severu je to Rusko proste hodne blizko, i kdyz i tady se najdou taci, kteri to nejakym zpusobem podporujou, ze treba obchodujou a vyvazi tam veci. Proste hrabivci bez jakykoli moralky se najdou vsude.
Zu Tenhle apartmán byl přes airbnb a byl fajn. Jen do obchodů jsme museli autem, nebyly poblíž. Vyjížděli jsme na výlety do národního parku Majella.
To je smutnej fakt. Prachy jsou prachy ![]()
V červenci jedu s přáteli do Milána a oni chtějí na jeden den vypadnout na Como. Budeme tam letecky, bez auta, ani si ho nebudeme půjčovat. Takže tam pojedeme vlakem. Část výpravy se přiklání k tomu, vzít si to jako jednodenní zájezd. Vyzvednou tě v Miláně, dovezou na Como, lodí objíždíš ostrovy lodí...Má to překvapivě vysoké hodnocení. Zažili jste to někdo?
Nasypu vamsem neco z reckych hor, jsme na hranicich s Albanii, pohori Pindos.

barbucha Tak to bych nečekala. Švédsko mi začíná být velmi sympatické
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY