Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Sweet Potato
40686 příspěvků moje polička 12. června 2026 11:53

rasaNori Ne? A to jsme cedule četli.
Tak já to smažu.

Offline Zu
2788 příspěvků moje polička 12. června 2026 13:24

Máte někdo zkušenost s východním pobřežím Itálie? Jsou tam nějaká místa u moře, kde nejsou jen nekonečné řady slunečníků?
My byli vždy na západním, asi nám padlo naše obvyklé ubytování a já nemám tušení, jak se hledá dovolená. Byli jsme s tím ubytováním i kvůli psovi dost spokojení, ale už by to asi i chtělo nějaké nové místo.

Offline rasaNori
8894 příspěvků moje polička 12. června 2026 17:27

Sweet Potato ne, to nemusíš, ale bylo tam vsude nafotit a cedule od pokladny az po dveře do kaple. Taky jsem ulovila jednu fotku deti a jinak mam interiér jen na pohledu;)

Online Kokoska
35240 příspěvků moje polička 12. června 2026 19:01

S nama byla jednou na cestach takova dost neprijemna osoba, typ vsechno vim, vsechno znam a rada vas poucim, i kdyz pro vas je cokoli skoda. Muz foti rad a hodne a v jedne kapli si nejak nevsiml, ze se nesmi. Tato dama si pred nej stoupla a takovym spravne ucitelskym tonem mu sdelila, ze se dopustil prestupku, pane Kokosko, tady se ale nesmi fotografovat! On na ni kouknul a s usmevem rekl Ja vim! Po zbytek cesty na nej nevrazive hledela, ale komentare si uz nedovolila.

Offline Sweet Potato
40686 příspěvků moje polička 12. června 2026 23:53

rasaNori My tam byli sami

Offline barbucha blogger
36248 příspěvků moje polička 13. června 2026 11:53
Reakce na Friga:

barbucha tys tu atmosferu na lodich vystihla uplne presne studeni severani se po par sklenkach zmeni na velmi spolecenske tvory, kterym se tezko utika

​Je to tak. Nastesti ale ani po par sklenickach nemaj blby nebo trapny kecy a nejsou tak votravny jak nasi opilci co potkas kolikrat v hospode. Jsou mili a proste si chtej pokecat

Offline Myrtila
5518 příspěvků moje polička 13. června 2026 18:04

viktorka_od splavu Tyjo, já jsem si podle IG říkala, kde to jste? Ty fotky jsou úžasné

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 14. června 2026 13:08

barbucha nekteri otravni byt taky umi, stalo mi nekolikrat, ze se opilej chlap chtel desne objimat nebo mi sahat na ruce, stehna ci ramena. A kdyz je pak clovek neprijemnej, tak se urazi. Ale casto mu pak nekdo dalsi rekne, aby se uklidnil. Tohle tu asi funguje lip, ze se ostatni snaz zastanou. 

Offline viktorka_od splavu
49487 příspěvků moje polička 14. června 2026 17:02

Myrtila dekuju

Offline Marbuša
1444 příspěvků moje polička 15. června 2026 13:53

Zu Byli jsme, když jsme ještě nevlastnili psa, ve Vastu. Kamenité pláže, apartmán s malou zahrádkou asi 50 metrů od moře, vlastně hned vlevo za tou zelení byly apartmány.Ale protože jsme byli v květnu, nevím, jak je tam živo v sezóně. My tam byli skoro sami. Nejradši bych tam jela znova! 

Offline Zu
2788 příspěvků moje polička 16. června 2026 10:17

Marbuša jeee, zrovna Vasto jsem zkoumala, děkuju! to tedy vypadá moc dobře. My jezdíme zase třeba v půlce září, to taky nebejvá úplně nacpáno :) 

Offline barbucha blogger
36248 příspěvků moje polička 16. června 2026 11:14
Reakce na Friga:

barbucha nekteri otravni byt taky umi, stalo mi nekolikrat, ze se opilej chlap chtel desne objimat nebo mi sahat na ruce, stehna ci ramena. A kdyz je pak clovek neprijemnej, tak se urazi. Ale casto mu pak nekdo dalsi rekne, aby se uklidnil. Tohle tu asi funguje lip, ze se ostatni snaz zastanou. 

​Tak to jsme nezažily... jako na mě se už nikdo nesápe, jistě jen kvůli přísnýmu výrazu ale ani na zřítelnici si nikdo nedovoloval, jen hlasitě chválili její krásu (za mě v pořádku ). Prostě

jen chtěli pokecat, takže zážitek mi nic nepokazilo

Offline barbucha blogger
36248 příspěvků moje polička 16. června 2026 11:15

Ve Visby je svět ještě v pořádku

Offline barbucha blogger
36248 příspěvků moje polička 16. června 2026 11:20

A Švédi se toho fakt nebojej Výstava ve staroslavný uppsalský katedrále.

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 16. června 2026 11:42

barbucha tak to je super! Jako to otravovani vzdycky skoncilo, kdyz jsem se ohradila, vzdycky stacilo rict jednou. 
A vystava v katedrale vypada zajimave!
Ono tady na severu je to Rusko proste hodne blizko, i kdyz i tady se najdou taci, kteri to nejakym zpusobem podporujou, ze treba obchodujou a vyvazi tam veci. Proste hrabivci bez jakykoli moralky se najdou vsude. 

Offline Marbuša
1444 příspěvků moje polička 16. června 2026 12:25

Zu Tenhle apartmán byl přes airbnb a byl fajn. Jen do obchodů jsme museli autem, nebyly poblíž. Vyjížděli jsme na výlety do národního parku Majella.

Offline barbucha blogger
36248 příspěvků moje polička 16. června 2026 13:08

Friga 

To je smutnej fakt. Prachy jsou prachy

Offline 999
19953 příspěvků moje polička 17. června 2026 18:01

V červenci jedu s přáteli do Milána a oni chtějí na jeden den vypadnout na Como. Budeme tam letecky, bez auta, ani si ho nebudeme půjčovat. Takže tam pojedeme vlakem. Část výpravy se přiklání k tomu, vzít si to jako jednodenní zájezd. Vyzvednou tě v Miláně, dovezou na Como, lodí objíždíš ostrovy lodí...Má to překvapivě vysoké hodnocení. Zažili jste to někdo? 

Online Kokoska
35240 příspěvků moje polička 19. června 2026 20:46

Nasypu vamsem neco z reckych hor, jsme na hranicich s Albanii, pohori Pindos.

Offline whiskas
21140 příspěvků moje polička 19. června 2026 22:07

barbucha Tak to bych nečekala. Švédsko mi začíná být velmi sympatické .