Tak něco o kytkách.
https://www.dtest.cz/clanek-11423/rezane-kvetiny-krasa-plna-pesticidu
Tak něco o kytkách.
https://www.dtest.cz/clanek-11423/rezane-kvetiny-krasa-plna-pesticidu
zase jeden kvíz ![]()
RoSa80 %, nic moc teda
RoSa Pinot Noir Som myslela, že viem lepšie po česky ![]()
Hrozný výsledok
Pinot Noirja mám 85 %, čakala som menej. Otázky týkajúce sa prírody, rastlín, živočíchov nie sú mojou silnou stránkou.
dorota já zase selhávám na vesmíru, vzdálenostech, teplotách, obecně mírách čehokoliv.
Ja zlyhávam na dočítaní otázky, resp. odpovedí....kliknem skôr, ako domyslím....presne ako za školských čias.
Trochu poezie

andulka01 Halasův Kunštát. To už je let. :D
Prosím vás, neviem, aké cibuľky som na jeseň
vysadila, rastú, ale žiadne kvetenstvo vo vnútri nevidím. Čo to je? Nejaké tulipány?
milacka Tipuju okrasný česnek.
milacka A na jeho květ je ještě čas.
notna môže byť, keď rozkvitne, vložím sem foto.
Hrabala jsem dnes trávník a venku bylo tolik včel a čmeláků, že jsem jim musela vyndat zazimovaná pítka, protože konev s vodou byla v obležení.
Jedna kráska dovezená loni ze Ctěnic.

Sweet Potato Krásná! Včera jsem se dívala do faktur u nového zboží a pěkně podražilo, to co stálo vloni 150,- letos 250,- ehm, v nákupu. A žádný echt odrůdy.
Kan To je teda velký skok
Sweet Potato ooo krásna, vedľa je kvetinarstvo a maju vonku vyložené tak krásne odrody, len niet kam to dávať
Sweet Potato krásna farba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.