andulka01 Janulik03 RoSa Díky, tak ještě počkám. Ono se to vyřešilo trošku samo, v nejbližších dnech žádná práce na zahradě asi nebude, skolil mě nějaký bacil ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Myrtila tak až budeš fit, určitě najdeš pupeny! Držím palce.
Ale mně taky jeden asi nepřežil zimu, mám jich asi 12, holt k nějaké ztrátě občas dochází.
Pinot Noir díky ![]()
Pinot Noir 12?????
Idem nakupovať! ![]()
Janulik03 no ale dohromady mají tolik květů jako tvůj jeden. ![]()
Ne, dělam si srandu, ale některé jsou plné květů a některým se tolik kvést nechce.
Urobila som toto,

Aby bolo toto

Koupila jsem si pokojovou frezii. Ale koukám až doma, že tam píšou chladné místo. Zabiju to v běžném bytě? Jako horko tu nemáme, spíš tak do 23C, i v létě je tu kolem 25. Ale jestli to není myšleno skutečně, že to jinde než v chladné chodbě nejde. Brambořík mi třeba zařval hned, mamka říkala, že právě ten je vyloženě do chladu. Tak aby to nebylo to stejne, ať to hned radši někomu dám.
Tak jsem okoukla ty plaménky, jeden raší zespoda a na šlahounech má takové mini pupeny, že zatím nedokážu říct, jestli to vypučí, nebo to úplně uschlo. A druhý vypadá opravdu mrtvě, ovšem jak se oteplilo, tak zpod něj lezlo dost mravenců, takže pravděpodobně tam mají hnízdo, což asi bude důvod, proč plamének pošel ![]()
Myrtila ještě vydrž, mám vše o cca dva týdny později (500 m.n.m.), malokvětý plamének jsem loni ještě v dubnu prohlašovala za mrtvý, ale pak se celkem chytil.
Nechceš si udělat malý Přeshraniční výlet s brigádou?
A po práci by tu byly i kuželky i bowling.... ![]()
Mha mnoooo, pekne toho slovníka ponukas, Z toho strihania ma ešte bolia prsty a z bowlingu chrbát. Čo iné ponuknes??![]()
Po práci masáž. ![]()
Alternativně, protože máš přebytek energie, výlet po místních kopcích, cca 100 km a pak dva dny pobyt ve vinném sklepě. Pak bys mohla dokončit rekonstrukci místního zámku, jen tak bokem:)
Tak u nás už taky vítáme jaro ![]()

Janulik03
Alternativně, protože máš přebytek energie, výlet po místních kopcích, cca 100 km a pak dva dny pobyt ve vinném sklepě. Pak bys mohla dokončit rekonstrukci místního zámku, jen tak bokem:)
![]()
Mha no dík teda . Vidím že máš skreslené predstavy, energiu tu má tak Pinot Noir , tá je pri sile, ja som slabá, stará baba.
Ale! To víno by som si dala ![]()
Janulik03
To zní jako plán. ![]()
Nejsem blázen, Pinot Noir nepozvu, ta by osázela komplet Moravu, mě stačí jedno město.
A nejsi stará ani slabá, takové nemůžou do sklípků, tak pozor:)
Zelený dotaz:
Sejete už cukety ven?
Mha ja teda cukety jeste neseju, u nas se rika "oharka na marka" a to je az 25.4., toho se tak nejak drzim, uspisila bych to, jen kdyby bylo uz hodne teplo, ale ted je rano porad kolem 3 stupnu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my