brrr nádherná barva...
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 bobkovišeň! ![]()
RoSa to je nápad ![]()
![]()

Sweet Potato to vypadá jak lampionek ![]()
continuity Rozsvítilo ho podvečerní sluníčko.
Sweet Potato Slunce jsem tipovala na ranní... Krása nesmírná. Mám kousek porcelánu s květinovým dekorem a je tam i tohle kvítí, naživo jsem snad nepotkala.
Jitka77 Je to řebčík kostkovaný, bílá varianta.
Sweet Potato Už jsem si dohledala fialovou variantu, díky za název. Přiznám se, že jsem dekoratéra porcelánu podezírala z výtvarné stylizace, asi jako cibulákový vzor...
Taky mám koniklec. Konečně rostlinka, která se chytla a přežila do další sezóny.

Pupkovec. Miluju tu barvu.

Janulik03 Teda, ten buxus mají naši léta a nikdy s jim nebyl problém, ani to nestrikaji. Ale píšu si buxus ne. U nás muž se teda rozhodl, že túje nebudou, že bude nějaký mix (a to fakt doslova, mixuje tam, co mu kdo dá, na co natrefi), taky rozdává ty jehličnany, že ty teda rušíme:D:D Takže jeden by řekl, že přichází k rozumu, ale těch ovocných stromů a keřů co máme. Dneska mu říkám, že jestli se mu něco stane a mně po ním zbydou tady ty stromky, tak že to pokacim, že se o to v životě nezvládnu starat:D:D
Janulik03 Líbí se mi živý plot z hortenzií. Ja se snažím o mix hortenzie, zlatý déšť, kdoulovec a aronie.
A komu se na FB začaly nabízet bobkovišně? Že já to tady čtu ![]()
Jsem bezzemek, což asi algoritmus netuší. Nasela jsem dneska aspoň do truhlíků směs letniček, nízké slunečnice a pokusně i měsíček.
Karja mno ten plot má dlhé roky, tak ako aj tuje. A roky nebol žiadny problém, zacalo to pred asi 6 rokmi, od vtedy len striekat a striekať a aj tak to niekedy stihnu zožrať ![]()
Naši to všetko vypestovali od semienka alebo vetvičky a bolo to jediné čo tu mali ako plot. Ja som nechala iba tuje pri plote od suseda, sú zdravé, iba teda pri strihani to je hodne aromatické.
Tak tie ovocné stromky sa naučíš strihať a inak to moc nepotrebuje, len ochotných zberačov. ![]()
notna ten plot z hortenzii sa páči aj mne, ale to nejde tam kde je teraz ten buxus. Pestrý plot mame inak všade inde.
continuity ty máš tie truhliky fakt vymakane, nádherne
Uz mi to taky krasne kvete

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my