Kytičky aneb zelené prsty...

Trochu jsem tu zaplevelila. A to jdou pomalu do květu konvalinky a orlíčky

brrr srdcovka ![]()
Tu kvitnú prvé tavolniky, zaplava modrencov a lunaria, za ktorú sa musim poďakovať ![]()

Pár dní jsem tu nebyla. Jarní inflace.

A tohle je taková kuriozita. Na obou fotkách jsou stejné tulipány. První fotka ve středu, druhá dnes.

Sweet Potato To je dobrý ![]()
Sweet Potato to je nádhera, a ten tulipán je zaujímavý
Barvy a květy jsou parádní. Mám pocit, že jaro letos úplně explodovalo![]()
Janulik03 To je tulipán Virichic, pokud byste o něj stála, tak ať víte, co máte hledat.
Já se pochlubím pryskyřníky. Před lety jsme jim s mužem propadli a jsou to tedy pokaždé nervy... aby přes zimu nevymrzly, neměly sucho, zase moc vlhko, musí se jim větrat, aby pak ve skleníku nebylo zas moc horko... jsou to takové fajnovky, drahé na pořízení, ale letos se tedy vyvedly, tak sklízím jak o závod. Jsem trochu megaloman, neexistuje pro mě hodně pryskyřníků, prostě stále jich není dost :-)

Victoria no páni ![]()
Tak to take nádherné a prácne. Námaha sa vyplatila, sklenik je vyhrievaný?
Janulik03 Díky, ano, vyplatila, musela jsem se to pár let učit. Ne není, ale pokud by bylo opravdu hodně mrazivo, tak máme nachystané topení a dlouhý kabel :-)
Victoria to je úžasné ![]()
Victoria No ty jsou nádherné!
Taky je mám moc ráda, vysadila jsem si je letos do velkého květináče, ale během týdne mi je z poloviny rozcupovali ptáci (tedy asi ptáci, snad to nebylo něco horšího
)
VictoriaTo je opravdu nádhera.
Děkuji za určení těch tulipánů. Ale čím to, že napřed byly světlé, pastelové, a pak takhle sytě růžové? Obvykle květy s postupujícím časem spíš blednou.
Victoria Teda ty pryskyřníky jsou krásné.
Mi se moc líbí, před dvěma, třema roky jsem si dva zasadila, ale nějak na blbé místo, takže bylo brzy po nich. To bylo překvapko, když se tam loni jeden mrzáček objevil. Čekám, co letos.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my