Janulik03 Ach
Kytičky aneb zelené prsty...
Teď je to taková krása všechno. Vůně, barvy...

Sweet Potato Mi uz taky orlíčky kvetou, ale jak jsou všechny pokupě, tak vypadaji dost monotonně (fialová a růžová očividně přebije všechno).
Sweet Potato pekná zbierka
Sweet Potato brrr Tyjo, nám orlíčky teprve lezou, mají pár lístků a pár centimetrů.
I plamének ještě zdaleka nekvete, zatím mají všechny jenom takový kratší šlahoun, asi půl metru.
Janulik03 ale to je nadhera velika. A presne tenhle plaminek jsem (samozrejme neplanovane) privlekla vcera
moora diiik, tak nech plamienok pekne prospieva ![]()
Po daždi, len ho bolo málo

Janulik03 nadhera.
Už nevím, ve kterém vlákně jsem se tu před časem ptala na Flóru Olomouc a Florii Kroměříž, tak dneska jsme se byli podívat v té Kroměříži, a nemám teda srovnání s ničím jiným, ale moc se nám tam líbilo. Byl tam opravdu veliký výběr různých okrasných rostlin, hlavně květiny, ale i ovocné keře a trochu i stromky (ty jsem moc nezkoumala, neplánovali jsme žádný koupit). Byla toho tam spousta, co znám z obrázků odsud, nebo z IG, hlavně od Pinot Noir
Drželi jsme se hodně při zemi, taky tomu teda pomohlo to, že pohyb s kočárkem tam byl v tom množství lidí trochu obtížný, a koupili jsme jenom pár věcí, co jsme už delší dobu sháněli, ale jak jsem řekla muži, letos jsme to omrkli a příští rok jedeme znova, a to to rozjedem
Každopádně jsem byla spokojená i jenom s tím, že jsem si tam mohla tolik rostlin prohlédnout, bylo to i hezké na pohled, takový hezký výlet![]()
Myrtila jé, tak to muselo být moc hezké. Byla bych jak dítě v hračkářství. ![]()
Pinot Noir No přesně tak jsem si tam připadala
Kdybych k tomu měla lepší podmínky, prochodila bych si to pomalu křížem krážem, ani jsem neměla pocit, že musím všechno mít, dost jsem se tam i kochala, jen na to mít víc klidu a času ![]()
místním influ vlivem jsem už loni hrozně zatoužila po žluťuše, v místním zahradnictví jsem jí nevyčmuchala, objednával jste někdo v onlinezahradnictvi? já se bojím, že mi to dojde ve stavu rovnou do biopopelnice ![]()
Zu mám 99 % rostlin z e-shopů, včetně žluťuch.
Tobě to tam tak krásně bují! ![]()
Pinot Noir tak já jdu do toho... děkuju ![]()
Mha Myslela jsem na tebe, jak jsi mi psala, že o víkendech tam bývá hudební program, v neděli byla dechovka ![]()
Zu ja bych ti to naopak z eshopu rozmlouvala :) co jsem ted privezla ze zahradnictvi, ma uz hrozne dlouhej stonek, bych se bala, ze to prepravou utrpi...
samozrejme, nej jsem ji zasadila, vlitnul mi do toho nejakej pes, no, uz ma kolem sebe ohradku
A na podzimní variantu taky přijeďte ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my