andulka01 my sme našli v komposte kosák (srp)
RoSa to sa uvidí
Janulik03 Ostatně v neděli jsem našla (v jiném kompostě) dva roky ztracené tchýniny klíče od zahrady, chaty a elektrokola.
andulka01 No ještěže tam nebyla tchyně celá. ![]()
Zu a nezkoušela ses po ní kouknout v zahradnictví v Úsilném? Tam většinou mají vše .-) My tedy ještě jezdíme do zahradnictví do Mostek (u Kaplice), tam mají většinou taky vše
Magráta minulý týden jsem tam byla, ale nenašla a oslovená paná vůbec netušila. Ale zrovna mi pípla Zásilkovna, už jsou v boxu, tak drž palce, ať jsou správnou stranou ![]()
Tak na chalupě zase mrzne každou noc, přijela jsem před hodinou, přikryla a zamlžila co šlo. Ale nějaký poškození už jsou vidět. Achjo. I se všechno trochu zastavilo, pivoně jsou ve stejném stádiu jako při odjezdu v sobotu. Ale tak aspoň si dýl užiju tulipány, musím hledat pozitiva
zítra dám fotky
Adéla rozkvetla.

Pinot Noir to je najkrajšia pivonka ![]()
Pinot Noir odvazne sahas na adelu, odvazne :))
Moje hobby, floxy už odkvitajú, ale onedlho zakvitnú ostatné rastlinky

Včeličky sú u nás vítané
...to je krásná fotka, krásná zahrada!![]()
EDIT:
vlastně teď teprve vidím i další fotografie - máte to tam opravdu krásné, takové harmonické![]()
![]()
...tyjo, takovou pivoňku vidím poprvé!, a voní taky.?.![]()
(vždycky nasávám vůně pivoněk, co rostou mimo zahrady ostatních lidí...)
Miru voní, ale nijak zvlášť hezky ![]()
milacka krásné ![]()
Miru ďakujem Miru, mojou inšpirátorkou a záhradnou guru je Pinot Noir
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.