Cvakla jsem opavské zátiší s rododendronem, má tak tři metry

Cvakla jsem opavské zátiší s rododendronem, má tak tři metry

Co za pokojovky dát na jižní okna? Tlustice tam už jsou a sukulenty se mi nelíbí.
brrr já mám v jižním balkonovém okně strelicii, a prej dobrý!
brrr Tlustice je taky sukulent![]()
Sweet Potato A jo, furt!
Tak jiné sukulenty se mi nelíbí.
RoSa Hm, tu bych mohla zkusit.
brrr Mám na něm syngonium a potosy, vždycky nějaké světlejší panašované variety. A pak trochu z nouze hoyu (roste jako blázen) a lapatkovec (na ten je tam dost vedro). Docela dlouho jsem tam měla i africké fialky, rostly hezky, ale pak chytly puklice a po dlouhém boji jsem je nakonec zlikvidovala.
brrrjá tam mám i fíkusy. Ale my v létě dost stíníme.
Myrtila No jo,ale u potosu i synognoia píšou,že be přímé světlo.
continuity Jo, fikus je ta druha věc, co krom tlustic na tom okně mám. I když tlusticím na zapadním okně se daří líp
brrr panasovane variety unesou víc světla všechny. Potos tam nám taky a monkey monsteru.
Tak z likvidace brectanu mam narazeny zebro, modrinu na rameni, puchejr na ukazovacku, ale nemam zadnej brectan ![]()
moora to si jen myslíš! ![]()
brrr v praci na jiznim okne mam monsteru deliciosu a roste tam krasne, ma hodne fenestrovane listy. I ficus ma rad slunce, ten i mivam cele leto na slunci na balkone. Tyhle rostliny ve sve domovine maji mnohem vic slunce, nez tady u nas i na tom jiznim okne. Na slunci vypada pekne i tradescantia, barvi se do sytych barev. Epipremnum, philodendron taky jsou uplne v pohode.

RoSa tak ja vim, ze nekde zas vyrazi, ale uz to bude k udrzeni. Tam, co jsem ho likvidovala vloni, je to letos celkem v poho
brrr zrovna ten lopaktkovec sice pisou do stinu, ale.. znamena to, ze ve stinu nezdechne. na slunci bude rust jak divy a v jednom kuse pokvete. vyzkouseno.
Dík všem za tipy, prozkoumám to. Některé ze zminovaných už mám.
brrr Možná by tam neměly být, ale daří se jim tam
My máme největší okna právě na jih, takže na nich mám nejvíc kytek, a co tam nepřežije, tak bohužel, no.
Monsteru monkey mask, jak tu padlo výše, tam mám taky, ale zatím jen od září, tak jsem sama zvědavá, jak zvládne léto.
A ještě jsem tam mívala fikusy benjamina, těm se tam taky dařilo, ale chytly od fialek ty puklice, takže pak šly do izolace jinam, jeden už pošel a druhý asi taky půjde. Dost mě to mrzí, vypiplala jsem si je z mini řízků.
Garfie Jj, četla jsem
To se pak asi fakt nevyplatí, hlavně ještě jestli třeba nejsou všechny jedlé, a jak tu bylo napsané, ani v zahradnictví občas nevědí, jaký druh zrovna prodávají.
Kosou by mě to asi nenapadlo
Kdo ví, za jak dlouho ten stonek zdřevnatí? Zkoušet to teda na vlastní zahrádce nebudu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.