continuity no přesně... Vloni jsem měla balík cibulí ze zahradního centra a všechny byly super, krásný, silný a veliký tulipány, tak jako na fotkách obalů. Sousedi je chodili obdivovat :-)
Kytičky aneb zelené prsty...
Co se děje mým růžím?

Minulý rok sa mi vysemenila brunera a pozrite na tie listy.
milacka krása
. Já je miluju.
Pinot Noir aj ja, na starých, ktoré ešte trochu kvitnú, sú malé lístky, mám ich ostrihať? Vnútri sa tlačia veľké listy.
milacka ty jo, to nevím. Vůbec nic s nimi nedělám.
milacka tiež ich milujem. Mám ich všade, vlastne ich nechávam úplne tak, prípadne ostriham oschnute časti. Inak to nechávam až na začiatok jari, potom odstraňujeme všetko aby mohli nárast nové. Dokonca som ich objavila v predzáhradky, čo je teda obrovská vzdialenosť od pôvodných.
Janulik03 že vraj tieto stonky s odkvitnutými kvietkami sa majú odspodu poodstrihovať, aby mohli veľké listy vyrásť a netlačili sa.
milacka ehm, možno áno, ale ja to nechávam tak, ony si poradia
Pivoňky. Akorát bych se vsadila, že loni byly čistě bílé s kapkou červené ve středu.

Kvetou nám tady maková pole

Koupila jsem si kousek kýče do zahrady.

Pinot Noir To je fakt kýč. Promiň. Ale jestli Ti to dělá radost, tak to asi neva.
brrr No ale tyhle růžové jsou překrásné. Miluju pivoňky, musím sázet na podzim.
Já dávám pokus číslo dva s muškáty, ale zase jsem nějak nepremyslela a koupila převislé...tak uvidíme no, co to udělá. Ale jako doufam, že z toho něco bude! Pokus číslo jedna měl asi 80procentni úmrtnost:D
Pinot Noir jezis
ale ty mas tu zahradu tak krasnou, ze se to snese:-P
brrr Ty pivoňky jsou nádherné ![]()
Pinot Noir Já se přiznám, že kýč mi vůbec nevadí, ale bála bych se, že mi s tím děti někam ujedou ![]()
brrr viktorka_od splavu báječně se to hodí k hromadě dalších kýčů, které už tam byly. ![]()
DruI no pojízdné to je!
Rok se s rokem sešel a opět tu máme seriál Ze života jedné pivoňky.

Krásné a na maličký okamžik i zavoněla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje