Sweet Potato vůbec nevím, že kudrnatá existuje, zajímavá kytka.
Kytičky aneb zelené prsty...
Vlm Hoya carnosa compacta. Dala mi ji kamarádka, nevěděla, jak se to jmenuje, já taky ne, až doma jsem si to našla.
Vlm cha cha, ten černej maskovanej v tom květináči ![]()
Sweet Potato Nepotřebuju kudrnatou hoyu a nepotřebuju... Vkytkasem mají zakořeněný řízek za pade, mohl by se prosím někdo obětovat a vykoupit ji?
Paní Ef Tahle mi byla téměř vnucena, že se hrozně rozrůstá a množí, tak třeba bude časem na rozdávání.
Sweet Potato Tak v tom případě se hlásím! A přemýšlím, co z těch asi 70 kytek, co mám doma, zvládnu namnožit... Třeba panašovaná tlustice ![]()
Paní Ef Tyjo, to existuje?
Sweet Potato Existuje. A je krásná.
Pinot Noir to je naše malá Bubu ![]()
Pinot Noir to je naše malá Bubu ![]()
Paní Ef To teda je
O víkendu jsme pečlivě vyhrabali a zametli veškeré listí. Z ovocnáčů, z loubince i z javorů a akátů přes ulici. Radost pohlédnout. A duby se jen pousmály a tiše zaševelily. 
Sweet Potato Až opadá listí z dubů... jak to v té pohádce bylo?!?
Sweet Potato mně se tu takhle chechtá sousedovic vrba. Už jsem to hrabala třikrát. A sousedka posledně prý: "Snad taky nehrabete!" ![]()
Pinot Noir Jenže vrba aspoň jednou skončí. Duby nikdy!
eM No![]()
Vlm ty máš taky krásnou zahradu ![]()
Sweet Potato my to asi nepohrabeme nikdy ![]()
Janulik03 ja mam ze 2 stran dubovej les, na zahrade 2 stolety vlastní plus treti hned za plotem u sousedu, ja se nevysiluju ani
moora tak to je jasne. My duby nemame stacia ttie orechy, a sad. A az teraz opadalamagnolia, to je tiez radost.
Magráta díky a zase žádný zázrak to není,u nás je ro pokus omyl
, Ale děkuji![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my