No a teda přesazeno. Kytka seděla na hromadě hlíny, přidala jsem dost perlitu, a prej tam měl bejt keramzit, no tak na dně jsem našla 5 (nepřehánim) kuliček
. Kořeny bohatý, ale takovej chumel visel na asi dvou nitkách u rostliny, textil jsem odstranila, zasadila ji hlouběji a uvidim
Kytičky aneb zelené prsty...
Ounz hej, do jedla. Dúfam, že prezije, stal dosť peňazí a sa krásne rozrástol. Možno ho celý oberiem kým nie je napadnutý a ususim, nech aspoň úroda nevyjde nazmar.
Mrakoplas taky dobrý tip. A jestli máš místo, kde ty napadený kytky nejsou, dej ho tam. A uvidíš..
Kvete lopatkovec. Sice to není žádná vzácnost, ale je to hezké. A kaktus.

Vlm jů, to je krásné. Ten fialový zběhovec ![]()
Pinot Noir Krásné. Lopatkovce mi skomírají.
Kokedama už to rozbalila a konečně nasadil poupata i ten, co už
Ginger odkvétá. 
Pinot Noir dík
bylo náročné vyfotit to tak aby to trochu vypadali, poslední záchvěvy, jinak smutný pohled, ale ten zběhovec,je dobrý,to je pravda.uz se těším na jaro
Vlm tenhle fialový mám omylem, myslela jsem, že objednávám ten stejný, co už jsem měla, tj. takový tmavě zelený, resp. netušila jsem, že je toho tolik druhů. A přišel mi tenhle fialový a je fakt krásný.
A jo, je na tu zahradu už dost depresivní pohled. Když vyfotím detaily, je tam pořád spousta barev, ale celek je už smutný.
Pinot Noir já ho koupila s tím že jsem vůbec netušila co to je,bylo překvápko .I pokojovky máš pěkný, já lopatkovec utrápila.

Sweet Potato krasnej.
pro srovnání, rozdíl šest let

Vlm ty jo, tak to je změna! Krásné kytky máš, daří se jim u vás.
Pinot Noir jj daří,je to fotka po stěhování, bydleli jsme v dost tmavém bytě,okna na sever, gumovník byl v koupelně a občas opadal, a zase obrostl.tady je světlo,a daří se mu, občas ho ostříhám a on zase obroste,je to plevel.
Vlm ještě pro srovnání chybí ta kočka ![]()
Vlm Pěkně![]()
Já včera dostala kudrnatou voskovku![]()
SunEclipse ona už není
,tak jinou, lepší
?

Vlm ach, to mě mrzí - ale když vidím ten chumel, tak rozrostla se vám taky hezky ![]()
SunEclipse no to teda,a to jsem už kočku nechtěla a máme bratrstvo kočičí pracky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my