Máme malý byt a musíme několikrát denně vyvětrat balkonem, kus od balkonu mám stojan na kytky, tam monstery apod. A ty monstery to letos berou nějak úkorně a vypadají, že jsou na odchodu. Přestěhovat je můžu k druhému a poslednímu oknu v našem bytě, do ložnice, kde to větrám také ráno a večer min. půl hodiny.
Existuje něco na podporu přežití? Nemám je kam jinam dát
(leda do tmy v šatně)
Kytičky aneb zelené prsty...
Zu Studený průvan vadí všem kytkám, snad jedině při větrání přes ně hodit netkanku a nebo ten slaboučký igelit, co se používá na zakrytí při malování?
Tak zahrada se uložila k zimnímu spánku 
Magráta ach ![]()
Prosím o radu: co s cibulemi hyacintu teď po odkvětu? Schovat a zasadit ven na jaře nebo schovat až do dalšího podzimu? Chci to aspoň zkusit.
edit názvu kytky
letolet Hortenzie nemá cibulky. Nepleteš si to s jinou květinou?
Kan fakt že jo, je to hyacint
letolet Tak hyacint teď po odkvětu bude spát. Koncem léta můžeš dát do země.
Kan děkuji!
Dnes jde do světa, mám ji od listu., byl to řízek od kamarádky, ale moc se rozjela a mám ještě jednu. Takže pápá. Nová majitelka má zámek, tak doufám, že si sednou.
Ta je krasna, to musel byt rizek z hodne dospele rostliny! ![]()
Sweet Potato Janulik03 SunEclipse ty bily a svetle ruzovy vanocni kaktusy jsou nadhery!!!
Janulik03 To je krása.
Mám ho rok, vypadá dobře. Moc se nerozrůstá, to asi ani nemá.
Téhle budou 3 roky. Nebo už 4?
Obě ze Zahrady na niti.
No ale! To je krasa! Co to je presne za rostlinu? A jak se ji dari v te kokedame, to je super!!
Ounz jak se dari Philodendronu? Uplne to vidim jak se koliba na tom vlasku!! Mela jsem jeden presne stejne. Musim rozsadit na jare bikrin, ma u sebe dva haranty a min pak roste.
Pinot Noir ten tvuj oranzovej je taky krasne, vanocnak. Zahradu porad obdivuju na IG.
Vlm Oooooooo!!! Ty pokojovky, to je super!!!
0zero7 Je to Ficus microcarpa - "ginseng"
Sweet Potato ta je bozi!
Sweet Potato moc hezkej! (nemam misto nemam misto nemam misto)
Paní EfTu jsem si malek koupila minuly tyden, tu panasovanou tlustici!!! Krasny jsou!
0zero7 tyjo, přesadila jsem, ale stejně chcíp, šlo to strašně rychle. Tak trochu si myslím, že mi prodali kousek ne úplně v pořádku. Poslední lístek mám ve vodě, ale spíš to nevidím...no po několika zkušenostech s wannabe 'milujem kytičky prodejci' si koupím na jaře nový a pěkně normálně v obi a spol ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my