Sweet Potato ehm eucharidku. Také chuderky vidavam často v podnikoch na chodbách, vždy mám chuť vziať nožnice.
A ako sa pestuje? Vyzerá krásne len čítam že je náročná na pestovanie
Sweet Potato ehm eucharidku. Také chuderky vidavam často v podnikoch na chodbách, vždy mám chuť vziať nožnice.
A ako sa pestuje? Vyzerá krásne len čítam že je náročná na pestovanie
Janulik03 Já už ji mám nejmíň šest let, tak náročná být nemůže! Loni jsem ji rozsadila a prospělo jí to. Ale nemá se rozsazovat moc často, aby kvetla, musí být kolem mateřské cibule ty dceřiné.

Help! Začíná mi odcházet tlustice, odpadává ve velkém, nevíte někdo, co s tím?
Sweet Potato teda asi sa po nej pozriem niekde, že sa musí veľa hnojit a potrebuje niečo ako ale im s vysokou vlhkosťou. To ma odradzalo
Vilemina teda ziram, moja trocha opadala keď som ju dala do chladu . Nie je preliata? Nezerie ju niečo?
Janulik03 zalejvám s mírou, breberky taky nevidím, je třetím rokem na stejným místě, tak jsem bezradná...
Na první pohled bych řekla málo světla, podle těch tenkých řídkých výhonů s pidilístečky.
Sweet Potato teda asi sa po nej pozriem niekde, že sa musí veľa hnojit a potrebuje niečo ako ale im s vysokou vlhkosťou. To ma odradzalo
Jestli si to tu ty moje přečtou, tak si mne nepřej! Jdu je radši přihnojit.
PS: nieco ako ale im ???
Sweet Potato světlo celkem má, ale zkusím ji přemístit, třeba to pomůže. 
Vilemina To podle mne fakt není místo pro tlustici, šup s ní na okno. (Ale může samozřejmě strádat i z jiných důvodů) A máš to doma moc hezké.
Sweet Potato ok, měním zamiokulkas za tlustici. A dík![]()
Vilemina na leto ji dej ven, moc ji to prospeje
Vilemina A na jaře bych ji asi nějak radikálně obrala.

Přemístěno. Na léto ji určitě dám ven a oberu. Ježíš, já se těším na jaro a zahradu!!!!
Sweet Potato tie automatické opravy
sklennik
Vilemina fakt lepšie pri okne . A naozaj to máš doma krásne
Pinot Noir však doraž![]()
Víš, jaký je u nás krásný koupaliště? To by se klukům asi libilo![]()
Vilemina Mšeno? Tam je hrozně ledová voda. ![]()
Pinot Noir to teda je
ale uznej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.