To je hezký! Takhle to drží i teď v zimě?
(hele z toho bys měla kytici v ceně pěti litrů
)
Vilemina Tak to promiň, jsem ostuda.
My jsme v létě objevili tenhle skvost:
Pěkný, kde to je?!
Docela hezká prvorepubliková plovárna je kousek za Prahou, i s přívozem (anžto na druhý straně je příjemná hospoda
) - jen teda převozník musí bejt zrovna střízlivej ![]()
Pinot Noir Teda té tvé zahradě jako by se zima vyhnula! Krásné to máš
barbucha jo, foceno včera na procházce
Už máš ve váze? ![]()
barbucha to bych si nedovolila - není můj... ale líbí se mi moc!
barbucha Dachova u Hořic v Podkrkonoší.
Pinot Noir krásný to máš.
ja se musím pochlubit,teda není to žádná věda a zkušené pěstitelky se blahosklonně pousmějí,ale mám ze sebe radost
.
někdy loni mi kočka zlomila jeden výhon -vetvicku-list nebo co to je ze Zamiokulkas,šoupla jsem ho do vody a za hodně dlouhou dobou pustil kořeny, zasadila jsem a dlouho se nedělo nic, už jsem ho chtěla chytit a vyhodit a najednou zázrak ![]()
ja v životě utyrala kytek a ted mi ho roste..asi je nenechávam v jedné místnosti se špatným člověkem![]()

RoSa Skalník vrbolistý, ale je to nějaký moc vysoký, u nás v parku teda půdopokryvná.
RoSa může to být cesmína
Sweet Potato
Dachova. Máme to trochu z ruky, takže na odpolední koupání to pro nás není, ale když jedeme v létě kolem, uděláme zajížďku na koupání a Motlitbičky.
tak jsme na to teď koukaly s mamkou-rostlinkářkou, a bude to asi fakt ta cesmína, ale paraguayská (Ilex paraguariensis)... dělá se z ní yerba maté
RoSa nevim, jestli paraguayska (to by tu prezilo?), ale cesmina to bude
RoSaTy jo, má to teda dost těch bobulek, já mám cesmíny dvě a bobulky jsem měla za ty roky asi jen 2x a málo.
moora Strahovskej kopec, čistej jižní svah... to myslim, že bez problému... poohlédnu se po sazenici/semínkách/řízku... semínka prej musej projít trávicim traktem ptáků - to bych Tě mohla zneužít, co? ![]()
RoSa huš!
RoSa Prý jí zima nevadí.
moora přinesu jich víc a nějakou ti nechám - za hlídání a šťourání
Vlm držím zamiovi palce! Taky mám takový z odlomené větvičky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.