Stará existence Udělala jsem totéž, jen jsem přibrala i narcisy.
Jo a dorazil katalog z lukon bulbs ![]()
Stará existence Udělala jsem totéž, jen jsem přibrala i narcisy.
Jo a dorazil katalog z lukon bulbs ![]()
brrr Mně taky. A noc předtím se mi zdálo, že mi pod postelí kvetou narcisy.
Prosím vás, umíte tu někdo avokáda?
Měla jsem teď avokáda z peckami zvíci střední meruňky, tož jsem je podle návodů napíchla na párátka (snadněji se to napíše než udělá). A ty potvory plesnivěj.
Sweet Potato Avokádo jsem dle asi stejného návodu úspěšně vypěstovala, rostlo jako bambus, když bylo téměř metrové, dala jsem ho na letní byt mami na zahradu - a ono zašlo
! Vodu jsem vyměňovala, trvalo to možná dva měsíce, než ta potvora vypustila první žížalu.
Hanka H Ouvej.
Já už jedno naklíčila v létě, žížala vyrostla tak po třech měsících. A ledva jsem se zaradivala, ta párátka uhnila, pecka upadla a žížala se ulomila. Tak ksem to vzdala. Tyhle pecky byly luxusní, tak mi to nedalo, ale tam, kde je ta slupka napraskává a kolem těch vpichů plesniví. ![]()
Sweet Potato Kupovat avokáda a říkat si, že cesta je cíl!![]()
Hanka H Projíst se k cíli. ![]()
Prosím, co s vánoční hvězdou? Mám teda takovej vzrostlej dvouletej parkos, co mi teď asi kompletně shodí všechny listy. Když ji dole ustřihnu, bude to k něčemu??
brrr co je to zač ten lukon bulbs? Mi chodí akorát Starkl![]()
barbucha Doba dožití se prodlužuje, neházej flintu do žita a jdi do toho! Plodů se dočkat nemusíš, ale pořád je lepší ve stáří pozorovat, kdy kytka vypustí další list, než krmit na lavičkách holuby
.
No, mám na pozorování jinejch kytek dost. S peckou se už crcat nebudu.
Tady to zmiňovaný avokádo - na to si taky počkám, tuhle jsem u snachy zahlídla skleničku s nějakým divným útvarem na špejli... to jsem zvědavá, jestli jí z toho něco vyroste. Ale taky si radši jen počkám...
Stará existence Lukon bulbs je hrozně návykový. Zde
Prave mam na ceste semena letniciek. Dufam ze nieco z nich bude.

Stará existence a 3x do roka ![]()

Janulik03 taky mám od nich na cestě - krásenky, sluncovky, orlíčky. Vůbec nevím, kam je dám. ![]()
moora ani blizko ![]()
Pinot Noir no niekam to nastrkam, viac ma nastve ked mi nevzidu
Stará existence Já na ně kdysi dostala tip na tulupány. Doporučuju. Teda pokud máš několik volných hektarů. Já už tu přemýšlím, jak anektovat aspoň jednu sousední zahradu. Dá se k nim i zajet někam do Lovčic.
Já jsem chvíli nejdu a tady už je nakoupeno!
![]()
Mám zpoždění! Honem vyset řapíkatý celer!
![]()
brrr moora Sweet Potato Takže říkáte, katalog radši neobjednavat?! ![]()
Stará existence Já si ráda listuju a kochám se. Podzimní cibule jsem stejně objednala přes eshop.
Stará existence Záleží kolik máš prostoru, peněz a času![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.