Hanka H Ty jsou!
Kytičky aneb zelené prsty...
Hanka H tyhle klasické červdné s dlouhým nosem jsou stejně nej!
Pinot Noir Krásné krokusy. U nás jsou už odkvetlé, hyacinty taky. Teď vedou narcisy.
Hanka H To jsou nádherné květy!
Sweet Potato notna Isca Letos mi ibišky hromadně kvetou už od začátku února, na podzim jsem je razantně ostříhala. Zato mi stávkujou fialky - mám všemožné barvy a kvete jenom jedna. Jsou to strašně neukázněný kytky!![]()

Hanka H Tyhle s bílými okraji okvětních lístků jsou jsou takový roztomilý![]()
Hanka H Tyhle s bílými okraji okvětních lístků jsou jsou takový roztomilý![]()
Janulik03 Slibuju, někdy je umyju. ![]()

Sweet Potato jeeej diiiiky
. Mas to paradne
, coze to ches umyvat?
No budem musiet asi premysliet kde ju dam nastalo, aj ked teraz sa jej paci tam kde je.

Mám pár nových úlovků od Vietnamců a nevím, co je to růžově kvetoucí na pravým horním obrázku a jestli to nezmrzne. Prodavačka mi sice říkala, že to je v pohodě, ale třeba mi špatně rozuměla, když jsem se jí ptala.

Sweet Potato ta libenka se mi zacina libit. ma rada slunce? Predstavuji si ji v kancelari, ale nebyla by uplne u okna.
Edge to je Lewisia. Na balkóne mi nezmrzne, na zahradě je má Sweet Potato
Edge lewisia je normalni skalnicka, urcite nezmrzne jediny co tak neprelit. vydrzela mi kvest i pul roku
cela moje zahradka je ted tohle, tak se sem uplne bojim chodit ze budu brecet:-( vyrypla jsem si co by mohlo jit...

viktorka_od splavu roztomilá zahrádka ![]()
Přeorientuješ se na pokojovky, už to vidím v živých barvách a těším se. ![]()
Edge Nemá ráda mokro v zimě. Na zimu se doporučují něčím přiklopit. Já to teda nedělám a dobrý, ale mám je v nádobách, tam asi tolik nehrozí přemokření.
Sousedovic meruzalka krvavá. Je boží.

viktorka_od splavu Pokojové kytky jsou krásné, dovedou také potěšit - a je s nimi mnohem míň práce! Taky nad místními zahradami vzdychám a závidím, ale když si vzpomenu na ta kvanta práce, žížaly v zemi, neustálý boj se slimáky a s kočkami od sousedů, které si ze zahrady dělaly WC - už se mi tak nestýská
!
continuity viktorka_od splavu Sweet Potato děkuju za rady. Mě zmátly ty dužnatý listy, tak jsem se bála, aby v noci nezmrzla, ale vypadá ok
viktorka_od splavu Copak, stěhovali jste se?
Pinot Noir jak je ta meruzalka vysoká a široká? A jak vypadá po zbytek roku? Potřebuju něco na zastínění výhledu k sousedům.
Edge vysoká tak 2,5 metru, roste vzpřímeně, takže nijak moc do šířky, tak asi 1,5 metru? Po zbytek roku má jasně zelené listy jako rybíz, když ji po odkvětu zkrátíš, tak je příští rok pěkně hustá. Sousedka s ní nic nedělá, tak z její strany jsou takové holejší staré větve, já ji trochu z naší strany stříhám, hlavně do vázy, vypadá ve váze krásně, tak směrem k nám nádherně kvete.
Pinot Noir to zní dobře, dík
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my