Zarinya Překrásné.
Kytičky aneb zelené prsty...
Zarinya upřímně, vůbec bych se netrapila nějakou lupinou, když ti takhle jdou růže téměř sami.
continuity ty jsou jeste po tchanovi,ktereho jsem uz nezazila a ano musi se o sebe temer starat samy.Ale zahrada ma 1500m2 tak i na lupinu je tu misto.![]()
Zarinya nádhera
Ty odkazy, ty odkazy... Já kliknu a pak mě posedne nutkání, že to fakt potřebuju. A ty související Tulipány dole, tak to mě zachránilo jen to, že už je sezóna a jsou vyprodané.
Letos jsem si poprvé objednala sazenice čili ze zahradnictví, jsem moc zvědavá, jaké budou (objednávka typu od každé jednu:)
Zarinya Krásné růže. A jeden malý ocásek?
Zarinya Nadherny ruze![]()
Slíbila jsem kolegyni, že se zeptám. Chtěla by vysadit něco před kompost, ať nejde vidět. Délka 1,5 m, šířka 0,5 až 1 m, výška 1-1,5 m. Nějaké nápady? Prý je tam vlhko a stín.
brrr kapradiny, bambus, hortensie, japonska sasanka, rodgersie, bobkovisen
moora Bambus, bambus prosím nee. Teď jsem viděla z jednoho bambusu bambusárium. Prý musí vzít bagr a odbagrovat to do hloubky.
moora Dík, k hortenzii a bobkovišni, jsme se v práci už propracovali, ty jsou ve výběru. Bambus a kapradí asi ne, pošlu dál jestě tu sasanku a rodgesii
brrr rhodgesia na zimu zatahuje, vylieza pomerne neskoro, ale inak je krasna.
Kan jsou různé druhy těch bambusů, některé jsou kompaktní a moc se nerozrůstají.
Pinot Noir I tak ne, bambus a škumpu bych nikdy nedala.
Mha teda ty mas oko,jo to je Liza,vecpe se vsude.![]()
Cas tarice

moora to je záplava! U nás je ještě víc zelená než žlutá.
Tulipány. ![]()
Nejvíc se mi asi líbí ty žlutooranžové.

Pinot Noir pane jo, ty jich máš! Krasny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my