Kanvoni uplne uzasne.A ano nejmin ty cervene.Jeste je tam jedna takova pastelova ruzova (tu ted podle fotky neumim identifikovat)a z ty delaji Reci sirup,takova zvlastni vune,ale krasna.
Magráta je.![]()
Pinot Noirno bude orisek co se zahradou aby ruze zustaly....Nejsou zrovna pro nas na vhodnem miste.
Zarinya Úplně se mi ta vůně vybavuje, strašně moc mi totiž připomíná galské růže, které měla moje babi na zahradě a měla i tu červenou, jako dítě jsem je pořád očuchávala.
Kan ja uz uplne zapomnela jake jsou,protoze x let jsme tam jezdili jen v lete,to uz nejsou v uplne kondici,protoze jsou tam samy,jen obcas to sousedka zaleje.Ted tu dumam jak je zachovat.
Udělala jsem si novej věnec na dveře.

Kan Prekrásny, si šikovná! ![]()
Karjajo, šla bych do stáleplodících, obyč nebo převislých. Vyvolám MP Meri - chválila nějaké jahody v truhlících.
Já mám v tomhle vláken hrozný resty ... Mára de bois. Nejlepší do převislých truhlíků, chuťově výborné.
MP Meri no vidis, mela jsem ty samy, hnalo to kilometrovy slahouny, jahod pomalu a pres zimu to chciplo. Ale mne ty jahody obecne nejak nejdou, vloni to taky nestalo za nic, jeste letos jim dam sanci a pak pujdou. Kdybych ty prachy za sazenice vrazila do jahod u stanku, udelam lip :)
MP Meri haha, ty jsem zrovna dnes zasadila. Mám tu 600 metrů půdy, tak proto do truhlíku. ![]()
Moc od toho nečekám, ale potřebovala jsem se hrabat v zemi a tyhle měli na Rohlíku.
Biely kvet Díky.
MP Meri ty jsem mela a hnaly jen slahouny a jahod par. Letos jsem je rozsadila, plny truhlik korenu a vyhonku a prikoupila dalsi. Posledni sance.
Jinak kupuju ruzne jine druhy neprevislych a ty jsou cajk
Kan zaujímavý, páči sa mi![]()
něco málo ze zahrady. Je to spíš do stížnosti, ale už třetí týden se léčím s nějakým zánětem průdušek, druhý atb a na zahradu nemůžu. Tráva roste před očima, potřebovala bych už fakt něco dělat, ale zatím mi to fakt nejde, ach jo.
Vilemina Ach jo, tak ať už se to honem rychle zlomí a můžeš si zahrady naplno užívat.
Rozkvétají poslední tulipány

milacka Díky.
Azalka to pěkně rozjela 
EDITH4B ach ta je
EDITH4B krásna farba![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.