continuity teda, to je paráda! Máš tam víc druhů než v průměrné zahradě. Moc hezké.
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir díky.
Nemám místo. Ještě se snad rozjedou fuchsie, co mám na okně na východní straně.
continuity máš to fakt krásne
Pinot Noir praca s deťmi
. A teda nádhera.
continuity To je moc hezké. A těm lewisiím se u tebe opravdu daří. Mně teprve nakvétají.
Srdíčka a kosatce![]()

Až přijdou v nejbližších dnech ty mrazy, tak abyste věděly, kdo za to může.
Už jsem to nevydržela a vyvlekla všechno ven. Přes dvě patra se za mnou táhnou závěje listí, chystá se na déšť a mně došly síly. Já vím, že by bylo jednodušší to po sezóně vyházet a další rok koupit nové, hezčí. Jenže vyhazovat živé kytky nedokážu. Sedím na terase, piju kafe a čumím do blba. Vlastně
do zeleně.
Sweet Potato předevčírem jsem nevydržela a lupiny, ostrožky, povíjnice a všechno, s čím se drbu už od února, jsem zasadila do záhonu. Mrznout NEBUDE!
A srovnání, ten vlevo byl v zimní zahradě na maximálním možném světle, tev vpravo na chodbě daleko od okna.

Pinot Noir Ty to dají v pohodě. Tohle jsou sub- a tropičtí zpovykanci.
Sweet Potato koukám na předpověď a ![]()

baltik tak nakonec mám opravdu na cestě tu lavičku z Tchiba! Má tam samá pozitivní hodnocení a muž se pro ten stolek nadchnul, tak už jede!
Pinot Noir ooo chcem pak foto!
Sweet Potato Ta žlutá Mandevila ti moc pěkně přezimovala. Vlastně všechno máš pěkně zelený, hezké mi přijdou.
Pinot Noir držím palce. slovo Tchibo v souvislosti s nábytkem nemůžu u nás doma ani vyslovovat. ![]()
continuity nestraš!
Pinot Noir jde sem vedro ze Sahary .-)
Magráta no právě, to bych asi ani nepotřebovala. Zvlášť v kombinaci s dětmi, které by neměly po neštovicích na slunce. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my