Zarinya potvrzuji, že ta modrá kamejka je fakt krásná. Ještě mám modro-bíle pruhovanou, ale ta není tak hezká.

Zarinya potvrzuji, že ta modrá kamejka je fakt krásná. Ještě mám modro-bíle pruhovanou, ale ta není tak hezká.

Pinot Noir krasny. Mne uz kvetou posledni. A poeticus narcisy
a mudoul ma 3, slovy tri, kvety!! Prvni, sazela jsem je predloni. Fotku vam nedam, je to tak mrnavy, ze fotak na ne neumi zaostrit :))
Přemýšlím že dám do země rajčata a lilky, když hlásí ty horka.Mám je obrovský, některý začínají kvést... Riskla jste to už některá?
moora jestli se bude startovat tak dlouho jako naše švestka, tak si ještě spoustu let počkáš.
. Blbý je, když osm let čekáš na první plody a pak zjistíš, že vůbec nejsou dobré. ![]()
EDITH4B už bych je dala, ale musím je teprve koupit ![]()
Ale riskla bych to. Letničky už jsem taky dala do záhonů.
Pinot Noir že jo
? Děkuju za potvrzení.Já je letos zkusila vypěstovat ze semínek a už mají asi metr
.
Sweet Potato Vyrážím tam! Edit - dneska je vlastně zavřeno!![]()
EDITH4B Já jsem na záhonek včera zasadila už všechno - rajčata, okurky, cukety, papriky i batáty. Ty poslední jsou teda pokus, začaly mi doma klíčit, tak jsem je z pod dřezu vystěhovala ven. Zatim to vypadá, že prvotní světelný i teplotní šok zvládly.

brrr už mám taky všechno v zemi.Tak se ukáže
.
Jeden kvetoucí japonský chodník.

Pinot Noir tie kamejky sú krásne. Škoda že uz ich fakt nemám kam dať.
Unas brunery, bergenie, a vyskakuju v obrovskom počte laliovky. V popredi divoke jahody pre detičky.
Staru jablon uz sme chceli dat preč a tak zakvitla, ze zostava.

Flóra z dnešní zoo

Jabloně kvetou jak o dušu (pohled z houpací sítě)

Druhá vlna tulipánů.
Do tých čo sú druhé zľava v prvom rade, to sú asi tie do ktorých som sa zamilovala tento rok na tulipánovom festivale. Oni majú aj takú veľmi tenunkú stopku, nie?
slniecko Ano, je to druh botanických tulipánů, nejspíš bakerii. Na jednom stonku někdy mají i víc květů.

Sweet Potato slniecko moje tedy mají jen jeden květ. Ale zamilovala jsem se do nich taky. ![]()
Sweet Potato Pinot Noir tie na výstave mali tiež len jeden kvet....mali ich zasadené medzi stromami, vyzerali krehko ako pre víly
.
Špekulujem, či by sa mi to udržalo na balkóne (a pomedzi to asi nezábudky....alebo len niečo zelené...).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.