Pinot Noir máte to tam nádherné aj s ohniskom![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Burine sa po daždi darí![]()

A o rok budem mať na záhrade takýto modrý koberec, teraz je to len malý koberček, ale rozrastá sa.
Nejlepsi cast roku zacina. Ale nevim proc nove rododendrony jen zivori, tyhle jsou uz letite. 
A tyhle velke narcisy jsou krasne
viktorka_od splavu Kdyby nebylo Brno tak z ruky
.....ale je fakt, že takhle čistě žlutý ibich je poměrně vzácný.
Pinot Noir ja a mame to same. Zapomela jsem napsat
brrr ty jsou krásný, u nás taky teprve některé začaly, jedny tulipány ještě ani nerozkvetly, ale celkově už se to chýlí ke konci.
Zarinya jsou to potvory zpovykané, moc se jim nedaří, furt nějaké plísně, mšice, miliony mšic! Nesmí na ně pršet, foukat, radši ani nedýchat, když jdeš kolem. A ty květy - jsou hezké, ale jenom otevřené, než rozkvetou a jakmile odkvetou, tak vyloženě hyzdí! No evidentně je mám hrozně ráda! ![]()
Pinot Noir a jeste lepi!No,ale ty kropenaty a vlastne i ta cerna,taky bych neodolala.![]()
Pinot Noir sdílím tvoji lásku k petuniim. Naštěstí je fakt nemám kam dát, takže můžou být jak chtějí hezké a nepodlehnu.
milacka ach ty modry jsou!co je to zac?
Zarinya jo a lepí! ![]()
continuity přísahám, že já už taky ne. Leda by se ty letošní moooc snažily! ![]()
Zarinya kamejka modronachová
Chtěla jsem mamce ke dni Matek kytičku konvalinek z lesa a oni sotva lezou.

Hanka H Krásně žlutý ibich jsem v týdnu už už koupila v Obi. Etiketa tedy tvrdila, že je to komule. ![]()
Druhá vlna tulipánů.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my