Janulik03 A teď vypadá takhle.

Janulik03 A teď vypadá takhle.

Pinot Noir to je vždycky tak krásný pohled.
Já jsem vyfotila super malou zahrádku na ulici v centru Tokya, naležato naskládané malé květináče, snažila jsem se to vyfotit v detailu, fakt super, takovou rozkvetlou stěnu to udělalo. První fotka vypadá jako dvě, ale je to pohled na vchod domu, u kterého byla ta zelená zeď.

Garfie Zajímavý.
Hosty miluji! A tato žluto-modrá nemá chybu
Mulen ta tvoje zahrada je ![]()
Dala jsem letnit strelicii, může být na slunci nebo raději v polostínu.
continuity diky
, az úplně rozkvete, vyfotim ji zas.
Tak Betty Spíš bych ji dala na chráněné místo, já ji přesně takto vloni spálila.
Garfie to je super nápad
Tak Betty polotien
Sweet Potato tak ta ti bude kvitnut len ju ostrihaj . Bocne vyhonky na tri očká, hlavny si vyber jeden alebo aj viaceré. A táto konstrukciat do buducna neviem ci vydrží. Mas ju krasnu
Janulik03 Aaaa, vůbec nevim. Nebudeš mít cestu kolem? ![]()
Sweet Potato mnoo tak teda na buduci marec sa mozme dohodnúť. A ostrihame ![]()
Inak nam tu teraz prsalo vlastne lialo krupy padali a riadna povodeň.
som dorazila domov a prebrodila sa cez cestu. Uz to opada ale videla som fotky co muz nafotil a mali sme veľké šťastie. Vytopeny skleník, záhradný domcek a inak v podstate len voda. Ale v meste vyhladili stav ohrozenia. No hadamt uz nebude viac prsat.
Janulik03 panejo
tady deste nevidet, kam predpoved saha
moora no tiež nič moc, čo? Zas sucho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.