Pinot Noir Taky hlásím první pivoňku.

Pinot Noir Taky hlásím první pivoňku.

Sweet Potato no to teda
, já jsem dost posera v tomhle,my máme teda za plotem rybník a tam řvou taky
.
ony Teda naše žáby už stichly, mají hotovo,loni to tu kvakalo víc řekla bych.ale zase ochránci by ze ke měli radosti,teda s těch žab
Vy už máte pivoňky? U nás na predzahradce budou minimálně týden ještě potřebovat.
Sweet Potato my žáby z našeho jezírka nosíme do blízké tůně právě kvůli sousedům :(
Ginger to je nádhera![]()
tady taky jsou slyšet žáby, ale mně se skřehotání líbí ![]()
SunEclipse já to výslovně miluji, mě to připomíná léto.
Zlatý žáby, my posloucháme už čtvrtý večer Rammstein, a to má být oficiální koncert až v neděli. ![]()
Pinot Noir Obávám se, že kvůli tomu tě tu nikdo nepolituje. ![]()
Sweet Potato ty jo, ale k politování to je. Je to včetně efektů, takže dnes několik explozí, před desátou vždycky skončili, ale děti teda usínají už čtvrtý večer o dost hůř. Doufám, že je to výjimka a ostatní kapely se tu nehodlají roztahovat vždycky celý týden.
Sweet Potato lewisie miluju, tak jsem si musela koupit aspoň na okno, třeba se jí bude dařit (když má takový dozor:-)

viktorka_od splavu Určitě!
SunEclipse ono dost záleží , jaká žába kvaka, kolík jich jen a jak jsou daleko.kdyz jsme bydleli na sídlišti,byly mokřiny taj 100 metrů , žab asi hodně.bylo to moc příjemný.Ted jsou v našem jezírku tri metry od baráku, letos ropuchy zelené asi 8 kusů a je to příjemný a nebudí mě. předloni skokan hnedy nebo zelený, ropucha a to byl teda pěkný kravál
. Ale zase rybník máme na druhé straně a odtud neslyším nic.
viktorka_od splavu lewisie mám v květináčích už léta a prosperuji parádně. Dokonce dávají tu JZ stranu, tam je jinak vedro i na muškáty.
Pinot Noir ja te polituju
a cekam, kdy vypuknou letni koncerty u nas v ledarnach
continuity tak vedrosucho se jí bude líbit určitě, otázka co s ní na zimu, ale to zatim nebudu řešit:-)
viktorka_od splavu zima taky za oknem v pohodě, pokud nebudou nějaké ukrutně mrazy. Teď je sice mám v zimní zahradě, ale nebylo to tak vždy.
moora zrovna jsem googlila, jestli se někde nepíše, proč vlastně hrají každý den, a narazila právě na ty Ledárny a nadměrný hluk. Neznala jsem to. Soucítím. Koncerty jsou fajn, ale myslím, že víkendy by stačily.
Pinot Noirja te polituji. On ten hluk nevadí sem tam, je to i příjemné. Ale prakticky v tom žít bych opravdu nechtěla.
Kvitne orgován a zacinaju rododendrony pomaličky.
.

Skoda, ze je po par dnech po vsem 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.