continuity Ještě mi kvete růžová, další snad později.

continuity Ještě mi kvete růžová, další snad později.

Sweet Potato ty růžové jsou stejně nejhezčí.
Pod vlivem debaty o vistarii jsem přistoupila na stříhání. Máme ji sedm let a ještě nekvetla. Bojím se aby nezborila střechu zahradního domku

Po čtyřech letech jsem se dočkala - vykvetla mi dřevitá pivoňka
berush jé, už? Krásná. Mám podobnou, jen má tmavší střed. Loni měla dva květy, letos má tři poupata, tak se těším.
Ginger nádhera
to je vaša?
Tak Betty len do toho ![]()
Janulik03 jo to je nase vistarie. Jedna je obyc a druha je plnokveta.
Sweet Potato diky moc a k rezu vistarii doplnuji, ze se musi strihat hodne brzy na jare. Bez rezu nenasadi na kvety.
Tak Betty ja bych tu vistarii zakratila jeste vic, hlavne ty spleteny slahouny. Tak pristi rok brzy na jare ji zastrihni ofinu a treba vykvete.
Gingerprosim ta k tej plnokvetej, vies mi napisat aj nazov?
Janulik03 je to wisteria floribunda black dragon. Ty plnokvete budou mit v nazvu 'plena'. Kvete ale mene intenzivne v porovnani s obycejnou vistarii.

Gingerdakujem a kvitnu ti krasne. U nas iba nasadene puky zatiaľ.
Mam ešte jednu , bielu, som zvedava ci zakvitne uz tento rok
Ginger dnes budu v krácení pokračovat, to byl začátek.
Ginger To je nádhera!
mám takovou radost jak to všechno roste,ze se mi nechce do práce ani nikam,jen bych se kochala
. Líhnou se vážky a jezírko bude brzy plné pulců.

berush tak u nás už taky!

včera koupený lewisie.
Vlm Bacha s těmi pulci, aby proti tobě a kvákání nezačal někdo psát petice jako v Jirkově. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.