Sweet Potato to je ten ode mne, nebo jiný nešťastník? Kdyžtak ti dám jiný ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Garfie To je krása! V Tokiu je tedy zima mírná? Žádný led ve dřezu? Pořád čekám, jestli to přijde. A teď mne napadá, tam, co ten led bývá, že nezamrznou a nepraskají trubky?
SunEclipse Jiný. Ten od tebe vypadá ok. (Fakt bys mi po tomhle svěřila dalšího?
)
Ahoj, chtěla bych si namnožit tchynin jazyk, myslíte, že stačí listy zapíchat do zeminy? A lze list přepůlit a mít tak dva řízky?
jde to, ale listy už budou jenom zelené. Nebudou mít to svetle lemování. Lepší je odnožemi, dělením.
Ronna ještě teda k jazyku, chceš množit tu obyč klasiku, nebo nějakej ten barevnej? Z nakrájenyho listu leze jen ta zelená klasika, ty ostatní se daj množit jen odkopkama.
edit: zas jsem nedočetla diskuzi až do konce před odpovědí..
Sweet Potato V Tokyu je to paráda, zima tu je, ale tak normální, největší problém je plíseň a brutálně zarosená okna každé ráno. Ale koupila jsem si super vychytávku, stěrku, kterou připevníš na plastovou lahev, takže vodu snadno setřeš. Taky jsme teď 400 km na jih od minulého pobytu. :-) Jak je to s trubkama, to vlastně vůbec netuším, já prostě jen přitáhla petrolejová kamínka a pustila na kohoutky...
Ronna jde to, tohle je z jednoho listů 6 částí, jen je potřeba ohlídat kde bylo dole a kde nahoře. Ale je to se ztrátou barevnosti listu, pokud mnozis z barevného. Někde jsem ale viděla, že když list dole seriznes do V, jako že ti vznikne taková vidlička, tak si zachová i barevnost. No ale nevim nevím, vyzkoušeno nemám.
Edit: zakoukala jsem se do Garfie záhonů a nedocetla dokonce, takže vše už bylo mezi tím napsáno :)
Našla jsem jeste ukázku toho řezu tchyně do V
Děkuji, určitě vyzkouším. Moc se mi líbí 3 - 4 květináče s jazykem vedle sebe, viděla jsem to v jednom dokumentu, u bílé stěny. To si ale ještě počkám, až to naroste.
Dnes mě potěšila procházka v parku a rozkvetlé švestky ume. A k tomu jedna prazvláštní s oranžovými květy!!

No tak jsem si říkala, že bych mohla vysprchovat monsteru a vypadá to, že jí asi ponesu k sousedům do sprcháče
už ať je jaro a můžu jí šmiknout....

Garfie To je krása.
monis Krásnu ju máš. ![]()
Udělalo mi to radost, ale nechci narušovat téma lyžování, tak to dám sem, kam to patří určitě lépe. Další urychlený tulipán Verona Sunrise.

Victoria Nádhera![]()
Isca Díky. Ten mám letos poprvé a líbí se mi moc ta proměnlivá barevnost.
Victoria Jo, jsou na tulipány takový správně ležérní, barvou i texturou.
Victoria Mnohem lepší než lyže!
Victoria teda ty jsou ![]()
Victoria krasny, ton v tonu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my